ÇILDIR İLKOKULUNA SICAK ASFALT

ÇILDIR İLKOKULUNA SICAK ASFALT

Çıldır İlkokulun yolu sıcak asfalt dökülerek yeniden yapıldı.

    Çıldır Kaymakam M. Enes İpek’in girişimleri ile Çıldır İlkokulu yolu ile bahçesine sıcak asfaltlama yapıldı.  Asfaltlama çalışmasının yapımını üstlenen Ardahan Karayolları 183. Şube Şefliği tarafından Çıldır İlkokulu Ulaşım Yolu ve Bahçesi Asfaltlanıp öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin kullanımına hazır hale getirildi.
   Çıldır Kaymakamı M. Enes  İPEK, asfaltlama çalışması ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “İlçemizde uyguladığımız eğitim politikası ile eğitimde başarı ve niteliği artırmak için mesaimizin bir bölümünü okullarımıza, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize, eğitim camiasının her kademesindeki çalışanlarımıza zaman ayırmaya gayret gösteriyoruz. Yeni eğitim yılı ile işi daha sıkı tutup, ilçemizin eğitim düzeyini yukarıya çekmeği hedefliyoruz. Bu çerçevede tüm kademelerimizle organize bir şekilde çalışacağız” dedi.
    Kaymakam İpek, Çıldır İlkokulu yolunun asfaltlama yapım işini üstlenen Ardahan Karayolları Şube Şefi Ümit Yıldırım ve emeği geçen Karayolları personellerine teşekkürlerini iletti.