ÇILDIR HEP BİRLİKTE KİTAP OKUYACAK

ÇILDIR HEP BİRLİKTE KİTAP OKUYACAK

"Çıldır Okuyor" projesi kapsamında Çıldır'daki tüm okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik kitap okuma etkinliği düzenlenecek.

     Çıldır İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada  “Kıymetli öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve hemşerilerimiz, çocuklarımızın gelişim, kültür ve kendini geliştirmesinde büyük önem arz eden kitap okuma alışkanlığımızı geliştirmek için; Her Pazartesi,Çarşamba,Cuma ve Cumartesi Akşam Saat 19:00'da kitap başında buluşuyoruz” denildi.

KAYMAKAM İPEK'TEN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI

   “Çıldır Okuyor” projesinin önemine vurgu yapan Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek tüm öğrencilere seslendi. Kaymakam İpek yapmış olduğu açıklamada “ Kıymetli öğrenci kardeşim! Kitap okuma alışkanlığının hayata bakış açısı, vizyon ve kattığı değerler bakımından ne derece önemli bir kazanım olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sebeple ilçemiz Çıldır'da Kaymakamlığımızca ”Çıldır Okuyor" projesi organize edilmektedir. Her hafta Pazartesi,Çarşamba,Cuma ve Cumartesi Akşam Saat 19:00'da kitap başında buluşuyoruz. Sene sonunda en çok kitap okuyan 5 öğrencimize sürpriz hediyeler verilecektir. Yeni eğitim-öğretim yılının başarılar dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi.