ÇILDIR FEDERASYONU KORKMAZ'I ONURLANDIRDI

ÇILDIR FEDERASYONU KORKMAZ

ÇDF den Korkmaza plaket..

           Çıldır Dernekler Federasyonu Ardahan Üniversitesi kurucu Rektörü Prof.Dr.Ramazan Korkma'a Ardahan ve Ardahan Üniversitesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verdi.

           Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir ve üye dernek başkanlarının katılımı ile gerçekleşen plaket taktiminde Ramazan Kokrmazın yalnız olmadığına vurgu yapıldı.

         Plaketin sunumunu yapan Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir yaptığı konuşmada, ''Sevgili hocamız bölgemizin önemli değerlerinden birisidir. Ardahanımızı ışığa kavuşturan Ardahan üniversitesi Kurucu Rektörü Sn.Prof.Dr. Ramazan Korkmaz Hocamızın ilimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Federasyon olarakta hocamızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızı burada bulunan 20 dernek başkanımızla birlikte yanında olduğumuzu bildirmek için geldik. Hocam yalnız değilsiniz ve bölgemize yaptıgınız hizmetler için teşekkür eder bundan sonrada yapacagım her olumlu tavır için sonuna kadar sizi desteleyeceğimizi beyan ediyoruz''dedi.

        Çıldır Dernekler Federasyonun bu ince düşüncesinden dolayı onur duyduğunu ifade eden Prof.Dr. Ramazan Korkmaz, '' ÇILDIR Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir bey, üye ve dernek başkanlarıyla bizi onurlandırdılar. Topraklarımızın duru ve temiz yüzlerini görmekten; onlarla hemhal olmaktan büyük mutluluk duydum. Şenlik Baba'nın tonunları, aynı yiğitçe ve merdane duduşa sahipler... Vefanın erdem olduğunu bilen ve bu yüksek değeri yaşatan tüm dostlara/canlara selam olsun.'' dedi.