ÇILDIR BELEDİYESİ İÇİN ADAYLIĞI AÇIKLADI

ÇILDIR BELEDİYESİ İÇİN ADAYLIĞI AÇIKLADI

EMEKLİ MÜDÜR BAŞKAN ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI.

        Gün geçtikçe siyaset hız kazanıyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adayları ve kesin aday olacak kişiler açıklamalar yapıyor. 

       Çıldır ilçesinde de Emekli Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Navruz ( Tahsin) Gündoğdu ilçe Belediye Başkanlığı için açıklamada bulundu. Gazetemizi ziyaret eden Gündoğdu yaklaşan yerel seçimlerde Çıldır Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Hangi partiden aday olacağını konusunda açıklama yapmayan Gündoğdu daha sonra partiyle ilgili kararını beyan edeceğini ifade etti.

Navruz Gündoğdu Gazetemize yapmış olduğu açıklamada ;

‘’ Sevgili Çıldırlı Hemşehrilerim ;

      Eminim ki; Beni hemen hemen çoğunuz tanıyorsunuzdur. Hayatım bu Bölgede geçti. Kamu hizmetim sonrası Ailem ile beraber Çıldır İlçe merkezinde yaşamaya devam ediyorum. Evim, işyerim, çocuklarım ile kiminizin arkadaşı, kiminizin de komşusuyum. Bilindiği üzere Çıldır bir İlçeden ziade, daha çok bir coğrafyayı ve anlayışı temsil eder. Bu kadim Türk Yurdu hizmetlerin en güzeline layıktır. Ben de gerek hayat tecrübem ve gerekse de Kamuda edindiğim tecrübelerim ışığında Ailem, arkadaşlarım, komşularım, metropollede yaşayan Çıldırlı Hemşehrilerim ve bir çok sivil toplum örgütleri ile yapmış olduğum istişare ve fikir teatisi sonucunda, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Çıldır Belediye Başkanı adaylığına karar verdim. 

      Proje ve hedeflerimi yakında Çıldır İlçe Merkezi ile Aşık Şenlik mahallemizde açacağımız seçim koordinasyon merkezlerinde ayrıntılı olarak, kaynakları ile birlikte izah edeceğim. Bu vesile ile Siz değerli Hemşehrilerimi şimdiden seçim koordinasyon merkezlerimize davet ediyor, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. ‘’ dedi