ÇILDIR TARİH YAZDI

ÇILDIR TARİH YAZDI

CHP´nin bir kalesi daha düştü...

   1 Kasım Seçimleride Çıldır tarihinde bir ilke imza atarak Ak Parti´yi birinci parti yaptı. Kesinleşmeyen seçim sonuçlarına göre Adalet ve Kalkınma Partisi 20097 oyla birinci ,Cumhuriyet Halk Partisi 15967,Halkların Demokrasi partisi 12246, Milliyet çi Hareket Partisi 4899 oy aldı. 

  Bu sonuçlara göre Ardahan Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti 1 ve CHP 1 Milletvekili ile temsil edilecek.

   Çıldır´da 44 sandıktan  kullanılan 5600 geçerli oyun 2190´ını alarak birinci parti oldu. Ak Parti´nin Çıldır´da birinci parti olması AK Parti Ardahan İl teşkilatında da büyük bir memnuniyetle karşılanarak CHP´nin Ardahan´da bir kalesinin daha düştüğü ifade edildi.

     Ak Parti´nin Çıdır´da birinci Parti çıkmasının ardından açıklama yapan Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Ak Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve Ak PArti İl Genel Meclis Üyesi Etem Özcan" Çıldır Bugün tarihinde bir ilke imza atarak tercihini istikrardan ve en önemlisi kendinden yana kullanmıştır. Çıldır aldığı yatırımların teşekkürünü bu şekilde kamu oyuna duyurmuştur. Çıldır halkının bu tercihi bizim sırıtımızdaki yüküde arttırmıştır. Çıldır´ın kalkınması ve gelişmesi için artık iki katı daha fazla çalışmak zorundayız. Aldığımız bu emaneti layıkıyla yerine getirme inancıyla gece gündüz durmadan çalışacağız. Ayrıca Ak Partinin Çıldır tarihinde ilk defa birinci parti olması ve bunun bizim dönemimizde yaşanması bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Desteğini bizden esirgemeyen bütün Ak Parti seçmenine, canla başla çalışan yönetim kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarına teşekkür ederiz. Çıldır halkından aldığımız bu güçle durmak yok yola devam diyerek Çıldır´ı en üst noktaya taşıyacağız" dediler