ÇILDIR MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR

ÇILDIR MESİRE ALANINA KAVUŞUYOR

DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar...

  DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ve beraberindeki heyet, Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu´nu makamında ziyaret etti.

   Çıldır´la ilgili konuları istişare ettikten sonra DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından Çıldır Karaçay Deresinde yapmış olunan ıslah çalışması ve çevresinde mesire yeri oluşturulması işi yerinde incelendi. Çıldır yaşayan vatandaşların emniyetli bir şekilde nezih bir ortamda piknik yapma imkanı sağlayacak mesire alanı için çalışmalar devam ediyor. 
    Mesire alanında incelemelerde bulunduktan sonra Aşık Şenlik´in ve Saymalı köyünün içme suyunu da temin edilmesi için yapılan sondaj çalışmaları incelendi. Aşık Şenlik´te açılan 120 metre derinliğindeki ve 7 l/s debiye sahip su sondaj kuyusu yeterli olduğu bu sayede söz konusu yerleşim birimleri yaz-kış emniyetli şekilde ihtiyacı olan suya kavuşmuş olacaklar.

       Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu gayretleri ile yapılan ve takip edilen hizmetleri de gezip yerinde incelendi

        Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Misafirperver ve kadirşinas Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu´na ve Çıldır halkına teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

/resimler/2018-10/13/1404443620849.jpg

/resimler/2018-10/13/1405185027726.jpg