ÇILDIR KAYMAKAMI DEĞİŞTİ

ÇILDIR KAYMAKAMI DEĞİŞTİ

İçişleri Bakanlığı....

      İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi.

      Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete´nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararnameye göre, 616 mülki idare amirinin görev yerinde değişiklik yapıldı.

     Kararname ile 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Ayrıca 30 kaymakam ve vali yardımcısı bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi, 9 mülki idare amiri de diğer görevlere atandı. Kararname haricinde yapılan atamalarla ise 12 mülki idare amirinin bakanlık bünyesindeki görev yeri değiştirildi.

ÇILDIR KAYMAKAMI DEĞİŞTİ

     İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle yerleri değiştirilen 616 mülki idare amiri arasında Çıldır Kaymakamlığı da yer aldı. Malatya Yazıhan Kaymakamı  Bedirhan İmamoğlu Çıldır Kaymakamı olarak atanırken, mevcut Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç ise Bayburt vali yardımcısı olarak görevlendirildi. 

YENİ ÇILDIR KAYMAKAMI İMAMOĞLU KİMDİR

     1981 yılında Sivas´ın Altınyayla İlçesinde doğan Bedirhan İMAMOĞLU, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce Maliye bölümünü bitirdi. İki yıl Maliye Bakanlığından Vergi Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı. 2009 yılında Sivas Kaymakam adayı olarak kaymakamlık görevine başlayan İmamoğlu 2012-2014 yılları arasında Afyonkarahisar İli Bayat İlçesinde, 2014-2015 yılları arasında Adana İli Saimbeyli İlçesinde görev yaptı.
 
     28.06.2015 tarihinde Yazıhan Kaymakamlığına atanan Bedirhan İmamoğlu, yeni yayınlanan kararname ile Çıldır Kaymakamı olarak atandı. Kaymakam İmamoğlu, yüksek lisansını İngiltere´de tamamlamış, evli, iki çocuk babasıdır.
/resimler/2016-12/1/1022335363828.jpg