ÇILDIR BİR DEĞERİNİ EMEKLİ ETTİ

ÇILDIR BİR DEĞERİNİ EMEKLİ ETTİ

OKUTMADIĞI KİŞİ KALMADI

      Çıldırda öğretmenliğe bir ömür veren Zeynel Gölbaşı emekli oldu. 02.11.1978 yılında mesleğe başlayan ve 2 yıl Erzincan İli Çayırlı ilçesinde Türkçe öğretmenliği  yapan daha sonrasında 39 yıl 1 aylık mesleğini Çıldırda icra ederek tamamlayıp emekli oldu.

      Çıldırın sevilen simalarından ve neredeyse her evde öğrencisi olan Zeynel Gölbaşı emekli olarak yeni hayatına başladı. Mesleğe bir ömür veren Zeynel Gölbaşı emeklilikle ilgili görüşlerini aldık.

      Gölbaşı ´´Tabii dile kolay 41 yıl 1 ay bu mesleği severek icra ettim. İnanın anılarımı yazsam kitap değil kitaplar olur. Sizinde dediğiniz gibi bir ömür verdim, şuan burukluk yaşıyorum çünkü öğrencilerimden ayrılmak oldukça zor. Tabi sevindirici tarafıda var gittiğim her yerde kesin bir öğrencim var. Yüksek mevkilerde makamlarda güzel yerlerde okuttuğum öğrencilerim var. Bunların güzel ve memlekete yaptıkları faydalı işleri duydukça inanın daha çok mutlu oluyorum. Emekli olduktan sonra ne yapacağıma kesin bir karar veremedim ama yine öğrencilerime yakın onlarla iletişimde olacağım konularda yine yanlarında olup destek vermeyi düşünüyorum. 41 yıllık Eğitim-Öğretim hayatımda beraber olduğum güzel anılar paylaştığım öğrencilerime, öğretmen arkadaşlarıma, yöneticilerim ve velilerin hepsine çok teşekkür ediyorum. Bilmeden kırdıklarım olmuşsa da aflarına sığınıyorum. Son olarak herkese hakkım varsa helal olsun diyorum ve öğrencilerimden şunu istıyorum ki memleketimize elinizden geldiği ve gücünüz yettiği sürece hizmet çünkü bu millet bunu hak ediyor´´dedi.