ÇILDIR AKTAŞ GEÇİŞ BELGESİ OFİSİ AÇILDI

ÇILDIR AKTAŞ GEÇİŞ BELGESİ OFİSİ AÇILDI

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim

     Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı DEMİRCİ´nin girişimleri sonucusunda Çıldır Aktaş Gümrük Kapısını Kullanan Nakliye Sektörünün ve Şoförlerin işlerini kolaylaştırmak ve daha iyi hizmet sunabilmek için, 23.07.2018 Pazartesi günü itibariyle Çıldır Aktaş Gümrük Sahası içerisinde Geçiş Belgesi Dağıtım Ofisi kurulmuştur.

         Ofisin açılış Programına Vali Mehmet Emin Bilmez, Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, ATSO Başkanı Çetin Demirci, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Oda Meclis Üyelerimiz , İl Müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri ve Oda Başkanları ile STK temsilcileri ve davetlilerin katıldığı törenle yapıldı.

      Hizmete başlayan ve sınır kapısından geçiş yapan tır sürücülerine büyük kolaylık sağlayacak olan ofisin açılışında konuşan Vali Bilmez, ?Daha önce, geçiş belgesini almak için Ardahan´a giden tır sürücüleri, artık Ardahan´a gitmeden, sınır kapısında ki bu ofisten belgelerini alabilecekler. Bu kolaylık sınır kapımızın hizmet kalitesini bir kademe daha üstlere taşımıştır. Ben, Ticaret ve Sanayi Odamızı bu hizmetinden dolayı tebrik ediyorum? dedi.


      ATSO Başkanı Demirci ise, Çıldır Aktaş Sınır Kapısı´nın önemli bir kapı olduğuna dikkat çekerek, böylesi donanımlı ve modern bir sınır kapısında ticaret için bulunan nakliye sektörünün ve şoförlerin geçişini kolaylaştırmak için tır geçiş belgesi bürosu açtıklarını kaydetti.

     Geçiş Belgesi Dağıtım Ofisimiz Çalışma Saatleri 08:00-17:00 arası olup 2 personelle 7 gün hizmet verecektir.

     Büroyu ilk kez kullanan nakliye sektörünün ve şoförlerin ise hizmetten memnun kaldıklarını belirterek, geçiş belgesini almak için Ardahan´a kadar gitmek zorunda olmadıkları için sevindiklerini dile getirdi.

     Açılışın ardından, Vali Bilmez, katılımcılarla bir toplantı yaparak Sınır Kapısı´nın gelişimine katkı sunacak çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

/resimler/2018-7/24/1013089696645.jpg

/resimler/2018-7/24/1015511574698.jpg