CHP'Lİ 13 VEKİLDEN ÇILDIR ÇIKARMASI

CHP

Cuhrutiyet halk partisi genel başkan yardımcısı...

      Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığında 13 milletvekili Çıldır İlçesini ziyaret ederek halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. Doğu Anadolu turu kapsamında Çıldır'ı ziyaret eden CHP heyeti halkın sorunlarını dinleyerek İktidarın ülkeyi açlığa sefalete düşürdüğünü beyan ettiler.

     13 Milletvekili ile ensaf ziyareti gerçkeltiren Cumhuriyet Halk Partisi, iktidarın artık sokağın sesine kulak vermesi gerektiğini ve bir an önce erken seçim kararı alması gerektiğini anlattı. İlçe halkının ve esnafın sorunlarını dinleyen heyet bu kötü gidişata dur diyecekleri vaadinde bulundular.

   İlçe esnafları  " Satışlarımız her geçen gün düşüşte sattığımız ürünün yerine tekrar ürün alamıyoruz. Her hafta herşeyin fiyatı yükseliyor fiyatlara yetişemiyoruz. Halk mağdur olunca bizimde işlerimiz her geçen gün kötüye gidiyor" dedi.

   Vatandaşlar ise hayat pahalılığında bahsederek " Mazot 10 lira oldu biz nasıl ekin ekeceğiz. Un'un cuvalı dün 300 liraydı bugün 380 lira diyorlar biz nasıl karşılayıp alacağız. Geçen yıl 130 liraydı fiyatı. Yol yaptılar köprü yaptılar tamam, ama ben bir yere yarım saat bir saat geç gidebilirim lakin aç gidemem. Sorunlarımızı size anlatıyoruz, sizler oradasının size güveniyoruz fakat oradakiler sizi duymuyor bile" dediler.