CHP ARDAHAN İL YÖNETİMİ DÜŞTÜ MÜ?

CHP ARDAHAN İL YÖNETİMİ DÜŞTÜ MÜ?

Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan İl Başkanı, CHP'de yaşanan istifa depremi üzerine basının karşısına geçti

     Cumhuriyet Halk Partisi Ardahan İl Başkanı, CHP’de yaşanan istifa depremi üzerine basının karşısına geçti

   CHP parti binasında Partisinin İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Örgüt Başkanlarıyla basın toplantısı düzenleyen İlimdar Senem, yerel basında çıkan haberleri kınadı. 

     Yerel basının CHP’de yaşanan istifa haberlerinin etik bir dille yazılmadığını ileri süren Başkan Senem: “Yerel basında çıkan haberler asılsızdır. Yazılan bu tür haberler etik değildir. Ne demek partiden 14 kişi istifa etti, bir partiden 13 kişi istifa ederse parti düşer. Bu tür haberler partiyi bitirmek için yazılan haberlerdir. Biz CHP’’li olarak dimdik ayaktayız ve parti teşkilatımız ile birlikte yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

              İL YÖNETİMİ TÜZÜK GEREĞİ DÜŞTÜ İDDİASI

      Öte yandan yerel bir gazeteye CHP`de yaşanan istifa depremi ile ilgili bilgi veren CHP`li üst düzey yönetİci: "Mahalli Seçimlerde İl Yönetiminden 7 kişi istifa etti. Bir kişi ise Milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Dün ise yine 4 kişi CHP Genel Merkezine istifa dilekçelerini gönderdiler. Yaşanan istifaların yerine yedek üyelerden atama yapıldı, ancak istifa eden 12 kişi için yedek üyeden sayı kalmadığı için tüzük gereği il yönetimi düşmüştür. Bunu tartışmanın hiç bir bir anlamı yoktur" dedi.