ÇYÖG DERNEĞİNDEN ESNAFA MEKTUP

ÇYÖG DERNEĞİNDEN ESNAFA MEKTUP

Çıldır Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği ilçede yapılan öğrenci yurdu için ilçe esnafına mektup dağıttı. Dernek başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Fahrettin Aygün ilçe esnafını te

 

         Çıldır Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği ilçede yapılan öğrenci yurdu için ilçe esnafına mektup dağıttı. Dernek başkanı Yusuf Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Fahrettin Aygün ilçe esnafını teker teker ziyaret ederek mektupları kendi elleriyle dağıttılar.
 
         Çıldır Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği başkanı Yusuf Yılmaz, Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün ve Çıldır Meslek Yüksekokulu Müdürü Hürriyet Çimen imzalı mektuplar ilçe esnafına dağıtıldı. ÇYÖG Derneği öncülüğünde toplanan bağışlarla ilçede yapımı devam eden öğrenci yurdunun tamalanması için toplanan bağışların yetersiz kalması ve yapımı üstlenen müteahhite verilen taahhütün gecikmesi dernek yönetimini harekete geçirdi. Çıldır Meslek Yüksekokulunun ilçenin geleceği açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken dernek yönetimi yaptığı yazılı açıklamada; "Bu yıl yaklaşık 250 öğrencinin eğitim göreceği ilçede barınma sorunu açıkça görülmektedir. Her yıl katlanarak artacak öğrenci sayısı maddi, manevi ve kültürel anlamda ilçeye çok şey katacaktır. İlçe halkı ve esnafı olarak gelen öğrencilere kucak açmalı, elimizden gelen her imkanı kullanmalıyız. Şu an yapımı devam eden öğrenci yurdunun tamamlanması için bütün esnafımız elini taşın altına koymalı ve yurt binası için katkı sunmalıdır. Dernek hesabımıza yapacağınız yardımlar sonrası dekontunuzu dernek başkanımıza vermenizi saygılarımızla arz eder, bu yurdun ilçeye hayırlı ve Uğurlu olması temennisiyle, işlerinizde bol kazançlar dileriz" denildi.