ÇMYO ÖĞRENCİLERİ ATAYI ANDI

ÇMYO ÖĞRENCİLERİ ATAYI ANDI

Çıldır Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin girişimleri ile düzenlenen 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk`ü anma etkinlikleri, Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda düzenlendi.

 

       Çıldır Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin girişimleri ile düzenlenen 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri, Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda düzenlendi.
        Öğrenci katılımının yoğun olduğu program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Okutman Feryat Bulut'un konuşmasının ardından öğrencilerin şiir ve sunumları ile devam eden program, Öğretim Görevlisi Niyazi İpek'in kapanış konuşması ile sona erdi. Mustafa Kemal Atatürk'e olan özlemlerini ve aynı zamanda fikirlerine duydukları bağlılığı dile getiren öğrenciler, aydınlık yarınların birer teminatı olduklarını da göstermiş oldular.
      ÇMYO'da 10 Kasım anma programı Gönüllü Turizm Rehberleri Topluluğu üyeleri tarafından düzenlendi. ÇMYO Öğretim Görevlisi Ömer Cenap Özdemir katılımı ve desteklerinden dolayı öğrenciler, kendisine teşekkür ettiler.