ÇILDIRLI KADINLARDAN 8 MART KUTLAMASI

ÇILDIRLI KADINLARDAN 8 MART KUTLAMASI

Çıldır ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar gününü coşkuyla kutlayan Çıldırlı kadınlar eğlenceleriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı.

 

      Ardahan’ın Çıldır ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar gününü coşkuyla kutlayan Çıldırlı kadınlar eğlenceleriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı.

       Dünya kadınlar gününde bir araya gelen Çıldırlı kadınlar keyifli dakikalar geçirdi. Çıldır Meslek Yüksek Okulu konferans solunun da gerçekleşen buluşmaya ilgi büyüktü. Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün'nün eşi Filiz Aygün’ün organizasyonuyla bir araya gelen Çıldırlı kadınlar felekten bir gün yaşadı. Bütün kadınları kapıda çiçeklerle karşılayan Aygün, "Kadına şiddetin hat safhada olduğu günümüzde kadın-erkek fırsat eşitliğini sağlamak üzere atılan her adım, toplumun daha hızlı kalkınmasına ve demokratikleşmesine katkı sağlayacaktır. Kadına pozitif ayrımcılık sağlayarak, kadınların toplum üzerinde daha aktif rol almaları için hep beraber hareket etmek zorundayız. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan, davetimizi geri çevirmeyen Çıldırlı kadınlara teşekkür ederim ”dedi.

      Çeşitli yarışmaların yapıldığı gecede bir günde olsa farklı bir organizasyonla bir araya gelen kadınlar eğlenceli dakikalar geçirirken, minik çocukların koşuşturmaları da geceye ayrı renk kattı.