ÇILDIR`DA BDP`YE TEPKİ

ÇILDIR`DA BDP`YE  TEPKİ

Çıldır İlçesi`ndeki gençler Bdp`lilere tepki olarak Yıldırımtepe dağındaki ay yıldızı boyayarak daha belirgin hale getirdiler.

 

        Çıldır İlçesi'ndeki gençler Bdp'lilere tepki olarak Yıldırımtepe dağındaki ay yıldızı boyayarak daha belirgin hale getirdiler.

       İlçe merkezinin kuzeyinde bulunun Yıldırımtepe dağındaki Ay Yıldız figürünü daha büyük hale getirip boyayan gençler "Son zamanlarda Ardahan İl merkezinde yaşanan ve 14 öğrencinin tutuklanmasıyla son bulan gösteriye tepkimizi dile getirmek için arkadaşlarımızla beraber bayrağımızı simgeleyen ay yıldız figürünü daha belirgin hale getirme kararı aldık. Hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz.Ardahan da yaşanan olaylar bizi üzmüştür yasa dışı örgüt propagandası yaparak ilimizin isminin kötüye çıkarılması kabul edilecek bir durum değildir. Unutulmamalıdır ki güzel ilimiz bu örgüt sempatizanlarına tepkisini her zaman dile getirecektir" dediler.

      Ay yıldız figürünün daha belirgin hale getirdikten sonra ilçe merkezine gelen gençler; Ardahan Bdp ye olan tepkisini daha öncede göstermiştir. Kirli oyunlarına ilimizi alet etmemeleri gerektiğini belirttiler