ÇILDIR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

ÇILDIR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çıldır İlçe Başkanı Volkan TOPKAYA gazetemize açıklamalarda bulundu.

          Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çıldır İlçe Başkanı Volkan TOPKAYA gazetemize açıklamalarda bulundu.
              Yaklaşık 20 gün önce Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz tarafından açılışı yapılan Çıldır Ülkü Ocakları başkanı Volkan Topkaya, ülkü ocaklarının tarihi misyonu, ülke gençliği hakkında düşünceleri, hükümetin terörist başı Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Topkaya yaptığı açıklamasında; 
               “Geçmişte Türk milletinin kaderine yön vermiş çok sayıda büyük şahsiyetler olmuştur. Bu şahsiyetler gün gelmiş Oğuz Kağan olmuş, gün gelmiş Bilge Kağan, gün gelmiş Sultan Alparslan, gün gelmiş Fatih, gün gelmiş Mustafa Kemal, gün gelmiş Atsız, gün gelmiş Başbuğ Türkeş olmuştur. Devletin bekası için her fedakarlığı yapmış bize bu mirası zor şartlar altında bırakmışlardır. Bu mirasın varisleri Türk milliyetçileri ve Ülkücü hareket bu büyük davanın farkındadır ve misyonunu da ona göre belirlemiştir. Çıldır Ülkü Ocakları olarak bizde bu sorumluluğun farkındayız ve Türk milleti için hizmet etmeye devam edeceğiz.
Gençlikten beklentilerimiz
              2023 Lider Ülke Türkiye gibi bir hedefimiz varken gençlikten beklentilerimiz çok fazladır ve aynı şekilde bizlere çok büyük görevler düşmektedir. Türklük gurur ve şuuruna, İslam ahlak ve faziletine bağlı,milli ve manevi değerlerine sahip çıkan,geçmişini bilen gelecekten beklentileri olan ve geleceğe emin adımlarla  ilerleyen bir gençlik yetiştirmek bizim temel gayemizdir.Bu doğrultuda ortaöğrenim ve yüksek öğrenim gören arkadaşlarımıza çeşitli konularda sık sık seminerlerimiz,panellerimiz olacaktır.Geleceğin lider ülkesini yöneten kadroları oluşturmak ve bu kadroların Ülkü Ocakları bünyesinden yetişmesini görmek bizim için övünç kaynağı olacaktır.Ülkü ocakları olarak eğitim konusu üzerinde yoğun şekilde duruyoruz.Gençliği,bilinçli,bilgili donanımlı bir ülke gelişmeye açıktır bunun bilincindeyiz.
Hükümetin terörist başı ile yaptığı görüşmeler
             Türk devleti,hiç bir dönemde ne isyancılarla nede bu ülkenin evlatlarının; canına, malına, namusuna göz diken geleceğini gasp eden teröristlerle pazarlık yapmamış ve acziyet durumuna düşmemiştir. Kürtler ile Türkler karşı karşıya getirilmek,bin yıllık kardeşliğimizin bozulması gaye ediniyor,Türk milletinin parçalanması,Türk devletinin yıkılması isteniyor. Biz Ülkücüler olarak bu oyunun farkındayız,bizim insanların diliyle, diniyle, mezhebiyle hiç bir problemimiz yoktur.Yüzlerce yıldır kardeşçe yaşıyoruz, binlerce yıl daha bu topraklarda kardeşçe yaşayacağız.Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Çünkü bizim milliyetçiliğimiz kucaklayıcıdır, bütünleyicidir, ırkçılığı kavmiyetçiliği reddeder. Peygamber Efendimizin de buyurdukları gibi; 'Beyazın siyaha siyahın beyaza bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük Takvadadır'' biz bu bilinçle hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.Bizim asıl sorunumuz terördür,bizim asıl sorunumuz bin yıllık kardeşliği bozmak isteyenlerdir,bizim asıl sorunumuz içimize nifak tohumları ekmek isteyenlerdir,Ülkücü Hareket olarak biz bunlara karşı yaptığımız mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz.
Çünkü biz geçmişinde binlerce şehit vermiş bir hareketiz. Terörün bitmesini en çok biz istiyoruz yalnız bir kaç çapulcuyla pazarlık yapılarak bunun mümkün olmayacağını biliyoruz. Yani biz bebek katilinin muhattap alınmasına kesinlikle karşıyız ve bu tavrımızdan asla vazgeçmeyeceğiz.
Ülkücü gençlere mesaj
           Bütün provokasyonlar ülkücü gençlik üzerinde yoğunlaşmaktadır. Bu bağlamda ülkücü gençlik sokaklara çekilmek ve tekrar kanlı bir kardeş kavgasının ortasına itilmek istenmektedir. Bu süreçte ülkücü gençlik, taşıdığı misyonun bilincine vararak, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin uyarı ve direktiflerini harfiyen yerine getirmelidir. 2023'ün lider ülke, Türkiye'sinin mimarı olan ülkücü gençlik, tarihinden aldığı iman ve feyz ile çizgisinden taviz vermeden yoluna devam etmelidir. Tek silahının aklı, ilmi ve kalemi olduğunun farkına varıp, bu doğrultuda hareket etmelidir.
           Ulu Önder Atatürk, yıllar öncesinden sanki bu günleri görerek söylemiş olduğu bir sözde, Rica ile, merhamet dilenmekle bir millet ve devletin şeref ve istiklâli kurtarılmaz. Türk milleti, gelecek nesiller için bunu unutmamalıdır. demiştir” dedi.