ÇILDIR LİSESİNDE OTORİTE BOŞLUĞU MU VAR?

ÇILDIR LİSESİNDE OTORİTE BOŞLUĞU MU VAR?

Öğrenci gurupları arasında çıkan kavgalar halk tarafından tepkiyle karşılandı.

    Çıldır Çok Programlı Lisesi Öğrenci gurupları arasında çıkan kavgalar halk tarafından tepkiyle karşılandı. Öğrenciler arasında çıkan kavgalar halkı tedirgin ediyor.
    Çıldır Lisesinde gruplaşan öğrenciler arasında çıkan kavgalar sokaklara taşındı.  Çıldır Lisesi idaresinin otoriter boşluğundan kaynaklandığı düşünülen kavgalar sokağa taşınınca Çıldır Halkıda olaylara tepki göstermeye başladı. Okulda ateşlendiği idda edilen ve Okul çıkında akşam saatlarinde Atıf Ababay caddesinde taşınan kavgada yaklaşık altmış öğrenciyi halk güçlükle sakinleştirdi. İlçedeki esnafların araya girmesiyele sakinleşen gruplar yurtlarına gitti. Çıldır Lisesindeki öğrenciler arasındaki ayrışmaların okul içerisindede sürekli şiddete dönüştüğü bilgisi alınırken olayların büyümesinden tedirgin olan öğrenci velileri " bu durumun bir an önce son bulması için çalışmalar yapılmasını aksi halde olayların sokağa taşmasının üzücü sonuçlara sebep olacağını beyan ettiler".
    Okuldaki idarecilerden şikayetçi olan vatandaşlar geçen yıllarda yaşanan bıçaklı kavgalara seyirci kaldığı iddaa edilen okul yönetimin halen daha disiplini sağlayamadığı kaygısını taşıyor.