ÇILDIR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VURAL`IN AÇIKLAMASI

ÇILDIR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VURAL`IN AÇIKLAMASI

AK Parti Çıldır Belediye Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural, "Hedefimiz, önümüzdeki yerel seçimlerde Çıldır`da her alanda daha etkili olmaktır" dedi.

 

           AK Parti Çıldır Belediye Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural, "Hedefimiz, önümüzdeki yerel seçimlerde Çıldır'da her alanda daha etkili olmaktır" dedi.

      Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, iktidar olarak Çıldır'da geçmiş seçimlerde istenilen sonucu elde edemediklerini, ancak bunun önümüzdeki yerel seçimlerde değişeceğini ifade etti.

         Amaçlarının gerek belediye gerekse il genel meclisinde güçlü bir şekilde seçimi almak olduğunu belirten Vural, "Hedefimiz, önümüzdeki yerel seçimlerde Çıldır'da her alanda daha etkili olmaktır. Daha büyük bir başarı sağlamaktır. Çıldır, iktidarın nimetlerinden daha çok yararlanması için yerel seçimleri bir fırsat olarak görüyor" dedi.

           Çıldır'ın iktidardan alması gereken hizmetleri aldığını ifade eden Vural, "Çıldır'da ister güçlü olalım ister olmayalım hizmette aksama olmadı. Ama biz isteriz ki daha güçlü bir şekilde söz sahibi olalım Çıldır'da. Bu nedenle bu önümüzdeki yerel seçimlerinde daha iddialı olacağız" diye konuştu