ÇILDIR AYNI TAS, AYNI HAMAM

ÇILDIR AYNI TAS,  AYNI HAMAM

Çok kıymetli sevgili hemşehrilerim.

         Çok kıymetli sevgili hemşehrilerim. İnşallah 30 MART 2014 Tarihinde tüm Türkiye de olduğu gibi Çıldır da da bir belediye başkanlık seçimi yapılacak.Başkan seçilecek adaya şimdiden başarılar diliyorum.İnşallah bundan sonraki hayatımızda çıldıra hayırlı olur.
        Kendime söz vermiştim. Memleketimin menfaatlerine dokunmadıkları sürece hiç bir parti ve şahısla ilgili yazı yazmayacaktım.Maalesef yine mecbur bırakıldım. Tahminen bir hafta önce ÇILDIR MANŞET GAZETESİ SANKİ OLACAKLARI BİLİYORMUŞ GİBİ BİR YAZI KALEME ALMIŞLARDI.Yazının başlığı ÇILDIR DA KAPANMASIN; Arkadaşlar o makalede listelere gereksiz itiraz yapılmaması ,nüfusu azaltmak yerine ,artırıcı tedbirler alınması için çaba harcanması ,aksi halde itirazlar sonucu ÇILDIRIN GELECEĞİNİN DE AŞIK ŞENLİK KASABASI GİBİ OLABİLECEĞİ UYARISINDA BULUNMUŞLARDI. Duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.
           Önce şunu hemen belirteyim.Sevgili CHP.li kardeşlerim AŞIK ŞENLİK BELDESİNİN köy olmaması için Istanbuldaki vatandaşlarımıza yalvararak bir kısmının kayıdını aldıran siz değilmiydiniz? AŞIK ŞENLİK Kasabası acaba belde olarak kalsaydı ,bu insanlar üzerinde yine oyun oynayacakmıydınız.? İlçemizin nüfusunun fazla olması sizi neden rahatsız ediyor? küçük olsun ama benim olsun zihniyeti ile nereye kadar devam edeceksiniz?Her biri birer pırlanta olan YÜKSEK OKUL ÖĞRENCİLERDEN BİR KISMINA İTİRAZ ETMEK SİZE NE KAZANDIRACAK ?. Çıldır halkının bilmesinde fayda var. Maalesef bunca uyarı ve ikazlara rağmen ,CHP,VE MHP. İlçe teşkilatları seçmen listelerine itiraz etmişler.MHP kaç kişiye itiraz etti ,itiraz edilenler içerisinde bende varmıyım bilmiyorum ama CHP TAM 300 VATANDAŞA İTİRAZ ETMİŞ. Maalesef onlardan biride benim.İtiraz ettikleri insanların çoğu AŞIK ŞENLİKLİ. Ve yüksek okul öğrencileri neden??. Kirli oyunlarınıza bu gençleri alet etmeye kalkışmayın unutmayınki bu yıldırma oyunlarınıza bu sevgili gençler boyun eğmez.Düne kadar varlıklarından rahatsız olduğunuz bu gençleri bir taraftan kahvaltılara götürün,çay partisi düzenleyin,seçim yaklaştığı için ilgi gösterin ve bir kısmınada itiraz edin.Üzgünüm ama bu elmas gençleri satın alamayacak,aldatamayacaksınız.
          Değerli kardeşlerim.Benim bir yıldır kayıdımın Çıldır da olduğunu,kendimin AK PARTİ Belediye başkan aday adayı olduğumu bilmeyen,buna köylerde dahil kaç kişi çıkar acaba.Adaylığım kesinleşseydi ve şimdiki gibi Ankara da olsaydım yine itiraz edermiydiniz? Sizlerin bu mesnetsiz ihbarınızın EMNİYET GÜÇLERİNİ RESMEN SIKINTIYA SOKMAKTAN BAŞKA NE İŞE YARAYACAĞINI HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ? BU DEĞERLİ İNSANLARA İHBARDA BULUNARAK NEDEN BOŞUNA MEŞGÜL EDİYORSUNUZ.ŞAHSIM AKŞAMA KADAR EVDE OTURUP KENDİMİN ORADA İKAMET ETTİĞİNİ İSPAT ETMEK MECBURİYETİNDEMİYİM? Benim şu anda Çıldır da olmamamın sebebi bir çok arkadaşım biliyor,herkeste ola bilecek rahatsızlıklardan dolayı ,tahlil veriyor ve tedavi oluyorum.İNŞALLAH YAKINDA GELİYORUM VE SİZİN HAKKINIZDA ,KİŞİLİK HAKLARIMA YALAN BEYANDA BULUNMAKTAN VE DEVLET MEMURLARINI KİRLİ EMELLERİNE ALET ETMEKTEN MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM.Bu yolda sizinle sonuna kadar mücadele edeceğim .Meydanı size bırakıp ,yaptıklarınızın yanınıza kar kalacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Hiç sevinmeyin Çıldır benim canım ve canımdan vaz geçecek te değilim. Seçmen listelerine itiraz eden her iki parti başkanlarına söylüyorum. Eğer biraz şeref ve haysiyetiniz varsa, memleketinizi gerçekten seviyorsanız her iki parti başkanı beraber Yüksek seçim kuruluna gidin, itiraz ettiğiniz ( bil hassa şahsımla ilgili ) dilekçeleri geri alın.Şunu asla unutmayın korkunun ecele faydası yoktur.bu tavırınız sizlere daha çok nefret kazandıracak.ÇOK YAZIK,ARTIK DEĞİŞTİRİN ŞU JAKOBEN KAFA YAPINIZI.
         Bir kaç sözümde diğer partili arkadaşlara;AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANI Adayı arkadaşımızın gayesi başkanlığı kazanmak değil,sadece aday olmaktı İl başkanı sayesinde ondada da başarılı oldu.Şimdiden kaybettiğini bildiği için hiç bir şeye karışmıyor.DSP VE SAADET PARTİLİ ADAY ARKADAŞLAR SİZE NE OLUYOR? Neden seçmeninize sahip çıkmıyorsunuz.Ben Ankara da bu oyunları görüyorum siz görmüyormusunuz? TAHMİNİME GÖRE BU İTİRAZ EDİLEN ARKADAŞLAR SİZLERE OY VERECEK OLANLARDIR.. Sizlerde itiraz edilen isimlere karşı itirazda buluna bilirsiniz.Yalnız beni hesaba katmayın.Çünkü benim partim belli ve açık oy kullandığımda herkes görecek. Önümüzdeki seçimlerin başta Ülkemize ve Çıldıra hayırlara vesile olmasını diliyor, Tüm belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum. Sevgili hemşehrilerim sizleri kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum,seçimlerde kendinize yakışan en doğru kararı vereceğinize inanıyor ALLAHA EMANET OLUN DİYORUM.