ÇILDIR AK PARTİ TEK SES, TEK YÜREK

ÇILDIR AK PARTİ TEK SES, TEK YÜREK

Adalet ve Kalkınma Partisi Çıldır İlçe Teşkilatı Ahmet Rıfat Vural başkanlığındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi.

       Adalet ve Kalkınma Partisi Çıldır İlçe Teşkilatı Ahmet Rıfat Vural başkanlığındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi.
    Ak Parti Çıldır İlçe Teşkilat Başkanlığına atanan Ahmet Rıfat Vural 30 Mart yerel seçimler öncesi çalışacağı ekibi belirleyerek ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Ak Parti Çıldır İlçe Teşkilat solonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Ak Parti  İl Başkan Yardımcısı Temel Aydın, AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Soner Görmüş, AK Parti Ardahan Skm Başkanı Gürbüz Sarıtaş, Çıldır Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve yönetim kurulu üyeleri, Çıldır AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kılınç ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları Etem Özcan, Adem Akçay ve çok sayıda partili katıldı. 
     AK Parti Çıldır İlçe Yönetimi ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Vural" Yeni ekibimizle beraber gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Partimiz bana İlçe Başkanlığı görevini uygun görerek onu re etmiştir. Bende yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber bu görevi en etkin şekilde yerine getireceğim inancındayım. İlçemizde partimizi temsilen hiçbir seçilmişin bulunmamasına rağmen Hükumetimiz tarafından ilçemizin kalkınması için gerekli yatırımlar yapılmaktadır. Bizlerde hepinizin desteğiyle 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı ve İl genel Meclis Üyesi Adaylarımızı kazandırarak İlçemizin büyüyüp gelişmesinde daha önemli atılımlar yaparak değişimi başlatacağız"dedi.
    Ahmet Rıfat Vural Konuşmasının Ardından Partililere seslenen Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Kılınç " İlçemiz AK belediyecilikten yoksun bir haldedir. Çevre İllerde ve Ülkemiz genelindeki Ak Partili Belediyelerin çalışmaları ortadadır. Daha temiz, daha yaşanılabilir bir Çıldır için halkımızın Ak Belediyeciliğe ihtiyacı vardır. İlçe Teşkilatımız, Partililerimiz ve Adaylarımızla beraber el ele vererek Çıldırımız için elimizden gelenin fazlasını yapacağız." Dedi.
   AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar ise " Hükumetimiz için Çıldır farklı bir öneme sahiptir. Çıldır için gerekli planlamalar yapılarak yatırımlar yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir. Çıldır'da seçilmiş bir temsilcimiz olmadığı için diğer partiler bunları kendileri yapmış gibi gösterip halk üzerinde etkili olmaya çalışıyorlar. Ama Çıldır halkı hükumetimizin yatırımlarının farkındadır. Çıldır İlçemiz 30 Mart'ta da Partimize gerekli desteği sunacağından eminim. Sizlerin bu desteğiyle kazanacak olan adaylarımızla birlikte Çıldır da gözle görülür bir gelişme ve büyüme görülecek, buna sizlerde şahit olacaksınız. Partimizde çalışmak esastır. Seçilmişler belli dönemler halinde projelerini ve çalışmalarını partimize rapor etmektedir. Tüm seçilmiş adaylarımız parti teşkilatlarımızın emrinde çalışmak ve rapor vermek durumundadırlar. Bizim için esas olan teşkilattır. Sizlerle birlikte partililerimizin de desteğiyle Çıldır hak ettiği noktaya ulaşacaktır."dedi
Toplantının ardından Ak Parti İl ve İlçe teşkilatlarına Çıldır MYO Sosyal Tesislerinde verilen yemeğin ardından toplantı sona erdi.