ÇILDIR AK PARTİ SANDIK GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ÇILDIR AK PARTİ SANDIK GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Çıldır İlçe Teşkilat Başkanlığı 30 Mart Yerel seçimleri için görevlendirdiği sandık görevlileri ile bir araya geldi.

            AK Parti Çıldır İlçe Teşkilat Başkanlığı 30 Mart Yerel seçimleri için görevlendirdiği sandık görevlileri ile bir araya geldi.
            AK Parti İlçe Başkanlığı Teşkilat binasında yapılan toplantıya AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, AK Parti Ardahan İl Başkan yardımcısı Temel Aydın, AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kılınç, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları Ethem Özcan ve Adem Akçay’ın yanı sıra AK Parti sandık görevlileri ve çok sayıda partili katıldı.
            Toplantıya katılan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Temel Aydın yaptığı konuşmasında “30 Mart Yerel Seçimleri Çıldır’ın geleceğini doğrudan etkileyecektir. Çıldır Ardahan’da dahil olmak üzere en fazla yatırımın yapıldığı ilçe konumundadır. Şuan Çıldır’a Türkiyenin üçüncü büyük kapısı yapılıyor ve çok kısa zamanda da hizmete açılacak. Aktaş Sınır Kapısının yanı sıra inşaatı devam eden barajlar, Bakü-Tiflis-Kars tren yolu projesi hükümetimiz zamanında başlanılan ve inşası devam eden projelerdir. Çıldır halkının yapılan bu yarımlara kayıtsız kalmaycağına ve partimize çok büyük destek vereceğine inancımız tamdır” dedi.
          AK Parti İl Başkan yardımcısı Temel Aydın’ın ardından söz alan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural “ 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde partimizden sandık görevlisi arkadaşlara büyük iş düşmektedir. Sizler görevli olduğunuz köylerde, mahallelerde bizim gözümüz kulağımızsınız. Olabilecek tüm olumsuzluklara karşı gerekli müdehaleyi yapacaksınız, çözemediğiniz konularda ise bizleri arayacak ve uyaracaksınız. Bizlerde gerekirse oraya gelip sorunun çözülmesi için her şeyi yapacağız. Sizler İktidar partisinin temsilcilerisiniz, bunun bilincinde olup ona göre davranacaksınız. Biz AK Parti olarak sizlerinde desteği ile inşallah bu seçimi belediye ve iki İl Genel ile üç sıfır yapacağız. Ziyaret etmiş olduğumuz yerlerde görmüş olduğumuz ilgi ve destek ile hep birlikte bu seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız” dedi.
         AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Kılınç’ta yaptığı konuşmasında Çıldır’ın Ak Belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu belirterek “ ilçemiz son beş yıl içerisinde belediyecilik anlamında sınıfta kalmıştır. Hükümimizin ilçemize yapmış olduğu yatırımlar haricinde mevcut belediyenin çaktığı tek bir çivisi yoktur. İlçemizde acil ihtiyaç duyulan çok eksiklik vardır. İnşallah AK Parti olarak Beldiyeyi kazandığımız zaman ilçemizin öncelikli olan bütün eksikliklerini hükümetimizinde var olan destekleriyle çözüme kavuşturacağız. Amacımız yatrımlarla önü son derece açık olan ilçemize yeni ve hızlı bir ivme kazandırmak. İnşallah sizlerle birlikte vermiş olduğumuz emeğin karşılığını 30 Martta alacağız” dedi.
           Konuşmalardan sonra Çıldır Meslek Yüksek Okulu Tesislerinde yenilen yemeğin ardından toplantı sona erdi.