ÇILDIR, ADLİYEYE TEKRAR KAVUŞUYOR

ÇILDIR, ADLİYEYE TEKRAR KAVUŞUYOR

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, 30 Mart seçimlerinde...

    Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, 30 Mart seçimlerinde göreve gelen Çıldır'ın yeni Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.
    Ziyareti kapsamında Çıldır ilçesine gelen Vali Seyfettin Azizoğlu, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç, Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Çıldır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Barış Aşçı ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
    Beraberindekilerle birlikte Kaymakamlığa geçerek bir süre sohbet eden Vali Azizoğlu, Çıldır'da devam eden inşaatlar ve kamu yatırımları konusunda değerlendirmelerde bulundu.
    Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Azizoğlu, Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Azizoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Vali Azizoğlu, Belediye Başkanı Azizoğlu'nun, Çıldır'ın geleceğine yön verecek gayretli çalışmalar yapacağına inandığını söyledi. Belediye ziyaretinde Çıldırlılara müjde veren Vali Azizoğlu, kapanan Çıldır Adliyesi'nin kısa süre içerisinde yeniden ilçeye getirileceğini, bu yönde ki çalışmaların kısa zaman içerisinde sonuçlanacağını söyledi.
   Çıldır'ın önemli yatırımları çeken bir ilçe olduğunun da altını çizen Vali Azizoğlu, açıldığında Türkiye'nin üçüncü büyük kapısı olacak olan Aktaş Sınır Kapısı, buna bağlı olarak Mozeret Tüneli ve duble yollar ile Çıldır'ın kısa vade içerisinde bölgede adından söz ettirecek önemli bir ilçe haline geleceğini ifade etti.
   Belediye ziyareti sonrası Çıldır Gölü kenarında ki turistik ahşap evlerin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Vali Azizoğlu ilçeden ayrıldı.