ÇAĞBERK İNŞAATIN DAİRELERİ KAPIŞ KAPIŞ

ÇAĞBERK İNŞAATIN DAİRELERİ  KAPIŞ KAPIŞ

Çağberk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Metin Yılmaz’ın müteahhitliğini üstlenmiş olduğu Çağberk İnşaat’ın Ardahan’daki dev projesi Ardahan halkı tarafından yoğun ilgi ile takip edilmekte.

    Çağberk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Metin Yılmaz’ın müteahhitliğini üstlenmiş olduğu Çağberk İnşaat’ın Ardahan’daki dev projesi Ardahan halkı tarafından yoğun ilgi ile takip edilmekte.
     Dairelerin henüz bitmeden çoğunluğunun satılmış olması Çağberk İnşaat’a olan ilgi, güven ve beğenilerin en üst seviyede olduğunu gösteriyor.  Konum olarak dairelerin Ardahan’ın en gözde mahallesi olan Karagöl Mahallesi’nde olması, çarşı, okullar, valilik, camii, marketler, askeriye ve birçok önemli kurum ve kuruluşlara yürüme mesafesinde olması projeyi öne çıkaran en önemli etkenler arasında oldu..
    Özellik olarak dairelerde öne çıkanlar ise; Ardahan’da ilk olarak yapılan her dairenin kendine ait kapalı otoparkının olması yani asansör ile otoparka inip otoparktan asansörle dairelere çıkılması soğuk kış aylarından ve sıcak yaz günlerinden dolayı mağduriyetin yaşanmayacak olması, dairelere rağbetin artmasına neden oldu.  Dairelerde % 80’inin İstanbul’dan kendi araç parkıyla getirdikleri kaliteli malzemeler, yangın alarm sistemi, çocuk parkı, kamera sistemi, jeneratör sistemi ve daha bir çok kullanışlı özelliklerin olması da önemli artılardan..
ÖRNEK DAİRE HAZIR
    Ardahanlılar ve Ardahan halkının merakla beklemiş olduğu örnek daire müşterilerin ziyaretine açıldı. Akıllardaki ‘’Acaba nasıl bir daire olur? ‘’ sorularını yanıtlayan örnek daire ziyaret edenler tarafından çok beğenildi. Genişlik, kullanışlılık ve malzeme kalitesi gibi birçok özelliğiyle müşterilerden tam not almayı başardı… Bizlerde siz değerli okuyucularımız için örnek daire fotoğraflarını paylaştık…
ÇAĞBERK İNŞAAT’TA SON DAİRELER  
     Dairelerin İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerden gelen yatırımcılar tarafından yatırım amaçlıda alındığı bilinmekte dolayısı ile son dairelerinin kaldığını bildiren Çağberk İnşaat yetkilileri, yine Ardahan’da yapılacak olan yeni projenin hazırlıklarına başladıklarını belirttiler… 
DAİRELERİN TESLİM TARİHİ
     Dairelerin zamanında ve bahsedilen tarihte sahiplerine teslim edileceğini açıklayan Çağberk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yılmaz: “İnşaatların başlama tarihi olan 15.04.2013 tarihinde temelde olan inşaatımızı Allah’ın izniyle çok hızlı ve gece gündüz çalışarak gerek Ardahan’ın yetersiz inşaat şartları gerek zorlu hava şartlarına rağmen 3 ay içerisinde bu hale getirdik. İşimiz gereği sağlam bir ekiple çalıştık. B blok 01.09.2013 tarihinde A blok ise 01.10.2013 tarihinde teslim edilecek” dedi. 
     Diğer firmalara göre daha çok çalışıp kalite ve işçilikten ödün vermeden hızla ilerleyen Çağberk İnşaat bu 3 aylık sürede yapım hızını bizlere belgeli olarak fotoğraflarla sundu.   Bizde Çağberk İnşaat’ın gözle görülür hızını kanıtlayan fotoğrafları sizlerle paylaştık… Proje detayı ve iletişim için www.cagberkinsaat.com adresinden takip edebilirsiniz…