www.cildirgoyce.com

ÇAPAN´DAN TEPKİLERE CEVAP

ÇAPAN´DAN TEPKİLERE CEVAP

Saadet Partisi Ardahan İl Müfettişi Hakan Çapan

    Saadet Partisi Ardahan İl Müfettişi Hakan Çapan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´nun niteliksiz üniversitelere yönelik yapmış olduğu açıklamalara ilişkin Ardahan´da bazı siyasiler ve STK başkanlarının tepkilerine cevap verdi.

   Çapan: ?Türkiye´nin Bilge Başkanı, Saadet Partimizin Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu´nun, 

    AKP hükümetinin kurduğu eğitim ve altyapı açısından son derece #Niteliksiz#Üniversite´lere dikkat çekmek için yaptığı açıklamalarda örnek teşkil etmesi bakımından Ardahan Üniversitesi´ni de örnek vermesini saptırarak, çarpıtarak kendi başarısızlıklarını, gerek Türkiye´ye, gerekse de Ardahan´a verdikleri zararı örtmeye çalışmaktadırlar. Bu çevreler aynı zamanda da Sayın Genel Başkanımızın Ardahan kamuoyunda karalamak niyetini taşımaktadırlar? dedi.

     Ardahan halkanın sayın genel başkanımıza olan teveccühünü azaltmak için ahlaki olmayan açıklamalar yapan Akp´nin Ardahan da ki kifayetsiz Siyasilerini ve kendi başarısızlığını öğretmeye çalışan Ardahan Üniversitesi Rektörünü öncelikle kınıyoruz diyen Çapan, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ?AKP´nin aslında Ardahan´a Üniversite değil, Ardahan´a bilim kültür, gelişmişlik de değil, Ardahan´a başka şeyler yerleştirdiğini, gençliğimizin o güzel yıllarını çaldığını, ahlakını planlı bir şekilde nasıl bitirdiğini anlatmaya çalışıyoruz. Ardahan Üniversitesi´nin öğrenci sayısının her geçen gün hızla nasıl düştüğünü, olup biten her şeyi, bütün yönleriyle ve etkileriyle saygıdeğer Ardahan halkının önüne konuşacağız. Mademki bu ayıbın üstü açıldı, o halde Ardahan halkı ARÜ vahametini öğrenmelidir. 

     Bizim niyetimiz; her ne iş yapılıyorsa yapılsın toplumun faydasına olsun diyoruz. Genel Başkanımızın iyi niyetli, yapıcı açıklamalarını amacından sapıtanlar, çarpıtanlar, bu vesileyle aslında kendi ayıplarını, becerisizliklerini, hatta milletimize ihanetlerini ortaya çıkarmış olacaklar.?