BU NASIL BİR İKİ YÜZLÜLÜK

BU NASIL BİR İKİ YÜZLÜLÜK

Tüm Ülkede Günlerdir Bombalar...

    Tüm Ülkede Günlerdir Bombalar Patlarken, Pusular Kurulup Asker, Polis, Korucu Sivil Vatandaş Terör Saldırılarında Hayatını Kaybederken Adeta Dut Yemiş Bülbül Misali Sesini Çıkarmayan Hatta ve Hatta Bir Kenarda Durup Bu Kan ve Ölüm Kokan Manzarayı Ellerini Ovuşturarak Seyreden PKK´nın Siyasi Kanadı , Emperyalist Güçlerin Maşası ve Tasması Kandildeki Büyük Vampirlerin Kan Emicilerin Elinde Olan Sözde Siyasi Parti Ama Özde Terör Yuvası Olan Parti ve Onun Bir Zamanlar Cici Çocuk Diye Millete Dayatılan Genel Başkanı ve Ağzını Her Açtığında Adeta Lağım Çukuru Açılmışcasına Ortalığa Pis Kokular Yayan Sözde Eş Başkanı Gaziantep İlimizde Hain ve İnsanlıktan Nasibini Almamış Teröristlerin Düzenlediği Saldırıdan Sonra Lütfedip Bir Açıklama Yaptılar ´Gaziantep´te Partimiz Üyesi İnsanların Kına Gecesine Yapılan Hain Saldırıyı Şiddetle Kınıyor ve Tüm Siyasi Partilerden Ortak Bir Taziye ve Kınama Mesajı Yayınlamalarını Bekliyoruz.´
    Yarabbi Bu Nasıl Bir İki Yüzlülük Bu Nasıl Yürek Bu Nasıl Bir İnsanlık.
Peki Sormazlar Mı Adama Hain Sürüsünün Önde Gidenleri;
1- Ülkede PKK´nın Gerçekleştirdiği Onlarca Kanlı Saldırıdan Sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde Tüm Partilerin Ortak İmzasına Açılan Ortak Kınama Metnine Bir Kez Bile İmza Atmayan Sizler Hangi Yüzle Ortak Metin Hazırlayıp İmza Atalım Diyebiliyorsunuz?
2- Gaziantep de Hunharca ve İnsanlık Dışı Terör Saldırısında Kaybolan 51 Canımızın ve Yaralanan 69 Canımızın Acıları Yüreğimizi Yakıp Kavururken Daha Bu Masumların Cenazeleri Bile Kalkmamışken Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Üzerinde Kan Tahlili Yapıp, Bizden veya Sizden Diye Gruplandıran ve Ayrımcı Kimlikler Düzenleyenler Ne Kadar İnsan Olabilir Nasıl Bir Yürek Taşır Acaba?
Utanın ya Biraz Daha Cenazeleri Soğumayan Bedenleri Paramparça Olan Çocuklar, Gençler, Kadınların Naaşları Daha Toprağa Verilmemişken Hemen Onlara Bir Kan Tahlili Yapmak, Onları Birilerinden İlan Etmek, Ayırmak ve Farklıymış Gibi Göstermek Gayreti İçerisinde Olmak da En Az O Katliamı Yapan Katilin Ruh ve Kanı İle Eşdeğer Ruh ve Kanı Taşımaktır. 
Küçücük Yavruların Parçalanmış Bedenleri Üzerinden Bile Ayrımcılık ve Siyaset Yapabilecek Kadar Taş Kalpli Olan Hain Sürüsü Siz Sol Yanınızda Ne Taşıyorsunuz?
Canlıları Böldüğünüz Sınıflandırdığınız Yetmedi Şimdi De Ölenleri Mi Bölüp Ayırmaya Başladınız. Bölmek, Ayırmak, Farklılaştırmak Sizin Ruhunuza İşlemiş. Ellerinizden, Yüzünüzden Kan Damlıyor Kan.....
   Sizin İçin Yitip Giden Canlar Kirli Siyasetinizin Malzemesi Olabilir Ama Bizim İçin Yani Yaratılanı Yaradandan Ötürü Sevenler İçin O Canların Kimliği, Uyruğu, Mezhebi ve Dünya Görüşü Ne Olursa Olsun Bizim İçin Mukaddestir.
   Her Hali İle İki Yüzlü, Hainlik Bedenine, Ruhuna İşlemiş, Her Olayı Bir Kin ve Nefret Kusma Fırsatı Haline Getiren İnsan Bedenine Bürünmüş Şeytan Soyları Sizler İle Aynı Dünyada Yaşamaktan Utanıyorum. 
   Dış Güçlerin Kirli Emelleri İçin Hiç Acımadan Kanına Girdiğiniz Minicik Yavruların, Askerlerin, Polislerin, Korucuların ve Aldatıp Dağlara Çıkarttığınız Kürt Gençlerinin Ahları Elbet Bir Gün Sizleri Kendi Kanınızda Boğacaktır. 
   Sol Yanında Kalp Yerine Et Parçası Taşıyan, Boynu Tasmalı İt Sürüleri , Dili Barış Söyleyip Yüreği Düşmanlık ve Fesat Dolu Fesat Yığınları, İnsanlık Onurunu Ağzından Düşürmeyen Onur ve Gurur Fukaraları Bunu İyi Bilin Ki Sizler Bu Milleti Ne Kadar Bölmek İstiyorsanız Biz O Kadar Birlik Olmak İstiyoruz. 
   Bu Hain Saldırıda Yakınlarını Kaybeden Gaziantepli Kürt Kardeşim Şunu Bilmelisiniz Ki Acınız Acımızdır ve Gaziantep de Patlayan Hain Bombanın Şarapnel Parçaları 81 İldeki Tüm Yurttaşlarımızın Yüreğine Saplanmıştır. 
   Birilerinin Daha Toprağa Bile Vermediğiniz Canlarınız Üzerinde Kan Tahlili Yapıp Ayırımcı Kimlikler Düzenlemesine Müsaade Etmeyin , Unutmayın Ki Bugün Patlayan Bu Bombadan Çıkar Devşirmeyi Bekleyen ve Adeta Bir Sırtlan Sürüsü Gibi Bekleşenler En İyi Yaptıkları İşi Yapmaya Koyulmuş Ve Bizleri Birbirimizden Koparma Girişimlerine Başlamışlardır. Bu Sırtlan Sürüsünün Kirli Emellerine Dur Diyecek Olan da Sadece Sizlersiniz. Çocuklarınızın Aziz Naaşlarının Bu Takım elbiseli Katiller Tarafından Suistimal Edilmesine Müsaade Etmeyiniz. 
Unutmayın Bizler Aynı Topraklar Üzerinde Yüzyıllardır Yaşayan ve Yaşayacak Olan Kardeşleriz ve Acınız Acımızdır. 
  Şimdi Ülke Olarak Hep Beraber Bu Hain ve Aşağılık Saldırıda Hayatını Kaybeden Kardeşlerimize Sahip Çıkıp, Sıkıca Birbirimize Sarılma Zamanıdır. 
Hoca Efendilerin Namazda Söyledikleri Gibi 
SAFLARI SIKI TUTALIM ARAYA ŞEYTANLAR GİRMESİN...

Sinan KARAÇAY / İstanbul