Bozkurt, Kent Konseyi adaylığını açıkladı

Bozkurt, Kent Konseyi adaylığını açıkladı

AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Fevzi Bozkurt...

           2017-2020 yılları arasında AK Parti’de Gençlik Kolları Başkanlığı görevini de yürüten Bozkurt, Kent Konseyi başkanlığı için kolları sıvadı.

BOZKURT, “BİLGİ VE BİRİKİMİMİ ARDAHAN’A HİZMET İÇİN SUNACAĞIM”

         Genç iş insanı ve siyasetçi Fevzi Bozkurt, Ardahan Kent Konseyi adaylığı hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da ise şu ifadeleri kullandı.

      Bozkurt, “Doğup büyüdüğüm, derdini dert edindiğim memleketimizin eşsiz güzelliklerine güzellik katmak, halkımızın isteklerine olanak sunmak ve tüm gücümüzle çalışarak Ardahan’ımızı daha yaşanılır bir şehir haline getirmek için Haziran ayında yapılacak olan Ardahan Knet Konseyi Başkanlığı seçimlerinde Başkan Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

       Gençlik yıllarımda aldığım Sivil Toplum Kuruluşları kültürümü daha da geliştirerek, atalarımdan bana miras, çocuklarıma emanet taşıdığım memleketim Ardahan’da, Kent Konseyi Başkan Adayı olarak huzurunuzdayım. Huzurunuzdayım çünkü bu memleketin her sorunu bizim derdimiz, her eksiği bizim eksiğimiz. Benim mücadelem bu bilinç üzerine kuruludur. Bu bilinç çerçevesinde memleketimiz için çalışan kadrolar arasında yer almak; bilgimi, birikimimi ve yıllardır edindiğim deneyimi konseyimiz aracılığıyla insanlarımızın hizmetine sunmak istiyorum.

        Ekibim, tüm sivil toplum kuruluşları ve halkımızla el ele Serhat Ardahan’ımıza hizmet için sizlerden de mücadelemdeki bu yeni yolculuğuma destek vermenizi diliyorum” dedi.