BOĞALARA YENİ BAŞKAN

BOĞALARA YENİ BAŞKAN

Pazar günü olağanüstü kongreye...

    Pazar günü olağanüstü kongreye gidilerek yeni başkan Fevzi Bozkurt´un seçildiği Serhat Ardahanspor kulübünde oluşan yeni yönetim birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, eski başkan ve yönetimlerine teşekkür etti.  

Serhat Ardahanspor kulübünden 
yapılan açıklama şöyle; 
   Kulübümüz 2012 yılından bu yana futbol branşında faaliyet gösteren bir sivil toplum örgütüdür. Türkiye´de futbol branşında profesyonel liglerde futbol takımı olmayan tek il Ardahan´dır. Futbol kulübümüz ilimizde yaşayan çocuk ve gençlerin futbol oynayarak eğitilmesini spor yaşama entegre edilmesini madde bağımlılığıyla mücadele edilmesi amacıyla spor yoluyla her türlü terör örgütlerinden uzak tutulmasını ve sağlıklı bir yaşam sürmek için sporun yaşam felsefesi olarak kabul edilmesini misyon olarak benimsemiş sosyo kültürel bir dernektir. 
    Serhat Ardahanspor kulübü kurulduğu günden bugüne ulusal futbol arenasında Ardahan´ı başarılı bir şekilde temsil etmektedir. 2018-2019 sezonunda şampiyonluk parolası ile çıkan takımımız ekonomik anlamda zorlanmaktadır. Önceki yönetimlerimizin yakaladığı başarıyı yakalamak ve üzerine çıkmak için oluşturduğumuz genç ve dinamik yeni yönetimimiz ve ekibimizle Ardahan´ı profesyonel liglere taşımak çocuk ve gençlerimize iyi bir gelecek sunmak için faaliyet göstermektedir. Çıktığımız bu zor ve meşakkatli yolda sivil toplum örgütlerine bürokrasiye siyasetten iş hayatına tüm Ardahan sevdalılarını bir çatı altında toplamaya ve şehrimizi her türlü platformda başarıyla temsil etmeye davet ediyoruz.