BOĞALAR YENİDEN DİZAYN EDİLDİ

BOĞALAR YENİDEN DİZAYN EDİLDİ

Bölgesel Amatör Ligi...

    Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3.Grup ekiplerinden temsilcimiz Serhat Ardahanspor´da teknik direktör değişikliği yaşandı. Tonya Doğanspor karşılaşmasının ardından Yılmaz Akbaşlı´nın görevine son verildi. Teknik direktör arayışına giren Serhat Ardahanspor yönetimi, teknik direktör Şenol Kaba ile anlaşma sağladı.

    Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Fevzi Bozkurt yaptığı açıklamada, ?Alınan kötü sonuçların ardından Yılmaz Akbaşlı hocamızla yollarımızı ayırdık. 2015-2016 sezonunda da kulübümüzü çalıştıran teknik direktör Şenol Kaba ile tekrardan anlaşma sağladık. Ayrıca, Stoper Emre Aşan, Stoper Kemal Koçak, Sol bek Halil İbrahim Keleş, Kaleci Serkan Şen ve Forvet Ali Doğan ile anlaşma sağlaya vardık. Takımımıza ve memleketimize hayırlı olsun? dedi.

    Başkan Bozkurt, ?Takımımız 4 haftadır galibiyet yüzü göremedi. İnşallah bu hafta sonu kendi sahamızda yeni kadromuzla oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Ardahan halkı ve taraftarlarımız bizlere inansınlar, tribünleri doldurarak takımımıza destek olsunlar? şeklinde konuştu.