BİTMEDİ GİTTİ ŞU CUMHURİYET VE ATATÜRK DÜŞMANLIĞINIZ

BİTMEDİ GİTTİ ŞU CUMHURİYET VE ATATÜRK  DÜŞMANLIĞINIZ

Fesli meczup yerine Halil Konakçı denen meczubu

      Fesli meczup yerine Halil Konakçı denen meczubu bırakmış olacak ki onun ayak izlerine basarak yürümeye, Cumhuriyet ve Atatürk ile kıt beyni yetmediği için pis ağızları ile hesaplaşmaya tüm hızı ile devam ediyorlar.

    Bunun ağa babası vardı Yunan hayranıydı ‘’Keşke Yunan Kazansaydı’’ diyerek esareti Cumhuriyet’e tercih edecek kadar Manda ve Himaye sevdalısıydı şimdi de bu fesli delinin Hatay Arap ve Kürlere aitti ve Fransızların yaptığı zulmün daha büyüğü bu topraklarda Cumhuriyet döneminde yaşandı mealinde bir cerahat’ı ağzından kusuvermiş.

     Diyanet İşlerinden kadrolu Türkiye Cumhuriyeti’nin kasasından maaş alan, nedense bilmiyorum Türkiye Cumhuriyeti’nin şerefli polis memurları tarafından korunan bu Cumhuriyet Düşmanının iyi de bir takipçisi ve destekçisi var.

    Karın ağrıları belli dertleri malumunuz ATATÜRK ve CUMHURİYET düşmanlığı şemsiyesi altında toplanan güruhun temsilcilerinden birisi bu içimizdeki İrlandalı.

Efendim konusu şuymuş Hatay’da 1932’den sonra ezan Türkçe okutulmuşmuş da bu beyimizin zoruna gitmiş.

Peki beyim yıllardır ezan Arapça okunuyor;

- Hırsızlık var mı bu ülkede?

- Devlet malı talan ediliyor mu?

- Adaletsizlik var mı?

- Adam kayırma var mı?

- Devletin imkanları ile lüks ve şatafatlı hayatlar yaşanıyor mu?

- Akşama yiyecek lokması olmayanlar var mı bu ülkede?

- Cemaat adı verilen yapıların içerisinde taciz, tecavüz olayları var mı yok mu?

- Bu ülkede ‘’Çalıyorlar ama yapıyorlar’’ diye hırsızlık meşru hale geldi mi?

- Kuranı Kerim ayetleri ile dalga geçen adam Büyükelçi olarak atanıp aynı senin gibi devlet hazinesinden maaş alıyor mu? almıyor mu?

- Son Peygamberin Hz. Muhammet (S.a.v) olduğuna bizler iman etmişken bu ülkede bir kişiye ‘’ O Allah’ın tüm sıfatlarını üzerinde taşıyor, Son Peygamber odur’’ diye methiyeler dizilirken sende dahil tüm din adamları maaşımız kesilir korkusu ile sessiz sedasız seyrediyor musunuz? seyretmiyor musunuz?

Şimdi;

Ulan işgalci artığı, manda ve himayenin savunucusu neslin devamı, Cumhuriyet nimetleri ile beslenip Cumhuriyete saldıran sırtlan, TÜRK ve TÜRKLÜK ile davalı Arap sevdalısı, Atatürk olmasın da Fransız olsun diyecek kadar aşağılık olabilen çukurdan aşağı adam. (Adam derken söz gelimi)

Madem ağrına gidiyor TÜRK, TÜRKİYE, CUMHURİYET ve ATATÜRK önce istifa et bu devletten maaş alma, korumalarını da istemediğini beyan et kendi kendini koru ve ardından sınır hemen ileride sana bir güzellik Hatay üzerinden yürü git Arap Devletlerine de ense tıraşını görelim.