BİR TEPKİDE GÖLE´DEN

BİR TEPKİDE GÖLE´DEN

Ak Parti Göle ilçe...

    Önce Dışişleri Bakanının uçağına izin vermeyen Hollanda, bu sefer Almanya´dan kara yolu ile Hollanda´ya giden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya´nın yolu Hollanda polisleri tarafından kesilmişti.

   Türk Başkonsolosluğumuza giderken Hollanda polisi tarafından önü kesilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, " Buradan Almanya´ya gidin, yoksa sizin için kötü olur" tehdidi ile karşılaşmış olayı duyan Türk vatandaşları ise Hollanda polisi tarafından şiddete maruz kalmıştı.

    Olayın duyulması sonrası ülkede olduğu gibi Ak Parti yönetimi Göle´de bir araya gelerek ´´Hollanda´nın Faşist Duruşunu Kınadılar.

    Ak Parti Göle ilçe binasındaki, toplantıya İl Başkanı Yunus Baydar Başkanı İlhan Gültekin, Damal ilçe Başkanı Nevriye Derdiyok, İl Meclis üyesi Yaşar Yıldırım,Eski Kadın Kolları Başkanı Kamile Göktaş. Taziye için Göle´ye gelen yeni Ak Parti Doğubeyezıt ilçe Başkanlığına getirilen Nebahat Öner ile arkadaşları ve Ak Parti ilçe yönetiminin ve halkın katıldığı toplantıda ´´Hollanda Faşist Duruşunu Kınadı.´´

    Göle´nın her yerinde Hollanda´ya karşı gelişen tepki aynı zamanda ´´Evet´´ demenin anlamını çoğaltıyor.

    Göle teşkilatı ile özel bir toplantı yapan İl Başkanı Yunus Baydar, 15 Mart günü Ardahan´a gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım mitingine güçlü katılmak için Göle Teşkilatını ve Göle halkını Ardahan´da ki mitinge katılmaya davet ettiler.

    Toplantı sonrası sokaklara çıkan Başkan İlhan Gültekin İle Meclis üyesi Yaşar yıldırım halkla sohbet edip çay içerken ´´Göle sokakları Hollandanin alçak tavrından sonra bir Anadolu yiğidine at ile it ile saldırması sonrası Göle sokakları oluk oluk fert fert Çanakkale ruhuyla Ülkemin ve baş komutanının yanındayım diyor.´´ diye açıklama yaptı.