www.cildirgoyce.com

BİR OY İLE DEVRİ ÂLEM

BİR OY İLE DEVRİ ÂLEM

Sinan Karaçay yazdı...

Altı üstü yaşadığım şehri yönetecek Belediye Başkanı için bir oy verdim, tercih yaptım ve fikrimi beyan ettim başıma gelmeyen, kulağımın duymadığı hakaret kalmadı.

Dediler ki seçim var, şu aday var, bu aday var bende şöylece bir düşündüm, baktım, izledim, gözledim, gördüm, fikir yürüttüm, takip ettim ve sonunda birine ikna olup oyumu verdim.

Önce verdiğim oyların sonucunu saymadılar, sonra hadi yeniden oy ver diye önüme bir tarih dayadılar ona da eyvallah dedim.

Oysa ben 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra elimde bayrak Yenikapı´ya koşarak giderken adı üstüne yüzlerce methiyeler dizilen MİLLİ İRADE idim ama ne olduysa bu seçimde adım SİSİCİ´ye çıkartıldı.

Bitti mi? asla daha yeni başladık bu ülkenin vatandaşı olan, bu ülkedeki kanunlara göre seçilebilme hakkı tanınan, anaları belli, babaları belli, siyasi partileri legal olan iki adaydan birini seçmemin bedeli ağır oldu.

Önce Dinim, İmanım sorgulandı teraziler alındı Rabbimin yapacağı işe soyunanlar tarafından imanım tartıldı sadece onlar ile beraber değilim diye imanımın gramajı düşürüldü, oysa geçen seçimde onların imanlı kardeşlerinin başında geldiğimi söylüyorlardı.

Sonra vatan sevgim terazinin kefesine konuldu terazi sana fazla altın terazisi ile tartalım dediler onu da gramlar ile ifade ettiler bir güzel.

Millettim Zillet oldum, Milli İdim Gayri Milli Oldum, Kapısından dahi geçmediğim Fetöcü oldum, Vatanseverdim Hain Oldum, yetmedi Azgın oldum gene yetmedi Sisici oldum oldukça oldum, oldurdular, oldurmaya doyamadılar yani. Her TV´yi açtığımda her gün yeni yapılan bir mitingde adım bir şey oldu, arkama mutallaka bir kuyruk taktılar.

Üstelik bunları ben olurken bana olduranlar da yalnız değildi, geçmişlerinde kol kola gezdikleri Fetöcülere methiyeler dizenler, Allah´ın Ayetleri ile dalga geçenler, Devletin malını çalanlar, Arsızlar,Hırsızlar ve en sonu Apo gibi, Osman Öcalan gibi bebek katili vatansızlar la berber olanlardan destek alıp, imdat beklediler.

Onlar sevdi, onlar besledi, onlar el verdi ben hain oldum emi?

Sebep,  dün onlara verdiğim oyumu bu sefer onlara vermemeden başka bir şey değildi.

Nankör oldum mesela İstanbul´a suyu getirdik yıkandın, çöplerini aldık paklandın ulan pis herif dediler bana.

Sayemizde uçaklara bindin, hızlı trenle yolculuk ettin, hastane köşelerinde ilaç beklemedin, köprümüzden geçtin, tünellerimizi kullandın ulan eline yüzüne dursun dediler.

Bacıların sayemizde başörtüsü ile üniversiteye girdi ulan deyyus dediler mesela.

Ama ben onlara hiç;

- 25 senedir ödediğim onca vergiler nerede?

- O yolları, Köprüleri, Hastaneleri yaparken Kaç tane sümüklüyü zengin müteahhit yapıp anamızı bellettiniz ulan demedim mesela?

- O yolları,köprüleri,hastaneleri babanızın memleketteki tarlalarını, bağlarını bostanlarını satarak mı yaptınız diye sormadım mesela?

- Üstelik benim vergilerimle yapılan yollardan köprülerden geçerken de yine benden para istiyorsunuz bu ne iş bile demedim size mesela?

- Allah´ın Ayetleriyle dalga geçenleri makamlara boğup, benim param ile kim zengin etti? Halen gün bugün programlarında en ön sırada şeref konuğu olarak hangi şerefiz oturttu demedim mesela?

- Herkes bu işe başlarken ki servetini açıklasın, 16-17 yaşındaki çocuklar nasıl oldu da gemilerin sahibi olup armatör oldu bir anlatın hele demedim mesela?

- Camilerin içerisinde siyaset karargâhları kurup benim evladımı niye camiden soğuttunuz demedim mesela?

- Küçücük çocukları cemaat yurtlarına verip ırzlarına geçilirken ?Bir kereden bir şey olmaz ? diyenlere aynısını sana da yapsınlar o zaman demedim mesela?

- Benim okusunlar diye üniversite kapılarından içeri alınmayan bacılarımın başörtüsü ile bugün ki başörtüsü aynı mı dedim mi hiç mesela?

- Bu üstü kabak altı şişhane model kapanmak nedir böyle hangi kitapta var dedim mi mesela?

-- Ben hiç tanımadığım vatan evlatları şehadete yürüdüğünde oğlumu da alıp ağlaya, ağlaya cenazesine gittiğim ana kuzularına kelle diyen kimdi diye sordum mu hiç mesela?

- Vatandaşa ananı da al git derken bebek katiline ?İyi Çocuk, Sayın Öcalan, Çözümün Mimarı, Yerli ve Milli ? diyenlere niye ağzınızı açmıyorsunuz dedim mi mesela?

- 25 sene de yol yaptık, köprü yaptık, su getirdik yıkandınız, çöpünüzü aldık paklandınız diye yaptıklarınızı başımıza kakacaktınız da biz sizi niye seçtik o zaman diye sordum mu mesela? 

- Sayısı 20´yi geçen şans oyunlarının mucitleri kim? hangi kâfir iktidar Müslüman ülkede bu oyunları icat etti dedim mi hiç mesela?

- Ayda 4 Bin TL´nin üzerinde SGK primi ödememe rağmen iki kutu ilaç aldığımda benden katkı payı aldınız da sadece yiyip, içip üreyen Suriyeli kardeşlerinizden niye tek kuruş almazsınız dedim mi mesela?

- Sene 2019 da gâvur diye laf ettiğiniz milletlerin işçi emeklisi ülkemde yarım maaşı ile bir ay tatil yaparken, bayramda iki gün köyüme gitmemi, Ailenizdeki her ferde devletin özel uçakları tahsis edilirken siz bana bir uçak biletini nasıl çok görüp başıma kakarsınız dedim mi mesela?

Ben size bunları demedim ama siz bir oy vermedim diye bana neler, dediniz neler?

Üstelik halen de hız kesmeden devam ediyor, aşağılamalarınız, hakaretleriniz hatta ve hatta küfürleriniz.

Bak sandığa gittim dün bunları düşündüm bir ders alın yaptıklarınızı ve yapmadıklarınızı birkez düşünme fırsatınız olsun diye size oy vermedim. Belki düşünür kendinize çeki düzen verirsiniz diye ama görünen o ki nafile.

Ders alırsınız diye bekledim ama sanki bekleyişim nafile siz iyice gemiyi azıya almaya niyetlisiniz anlaşılan.

Partiniz adına siyaset yapanlar sosyal medyadan küfürler etmekte, ağır ithamlarda bulunmakta hatta bu sabah bir tanesi onlara oy vermeyenlerin ayıklanması gereken PİÇLER olduğunu evet aynen PİÇLER olduğunu söyleyen video paylaşmakta.

Anlaşılan siz muhalefet olmayı, muhalefet yapmayı beceremeyeceksiniz dün size muhalefetken yapılanların kat be kat fazlasını yapacak kapasiteye sahipsiniz ve sizi uyarmak nafile.

Bence oturun düşünün dün siz onlardan değilsiniz diye size yapılanı siz bugün sizden olamayana yaparak sekiz yüz bini kapatır mısınız? Yoksa sekiz yüz bine bir milyon daha mı eklersiniz?

Eklersiniz siz Eklersiniz??.

Sinan KARAÇAY