BİR KÖY DAHA TAZİYE EVİNİ YAPTI

BİR KÖY DAHA TAZİYE EVİNİ YAPTI

Çıldır ilçesine bağlı...

       Çıldır ilçesine bağlı Aşağı Canbaz Köyü Taziye evi ve İmam lojmanını tamamlayarak açılışını yaptı. İstanbulda bulunan Aşağı Canbaz köy derneği ile Köydeki derneğin ortak yürüttüğü çalışma ile kısa sürede tamamlanan bina yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

    Açılışta İlçe Müftü vekili, kurum amirleri, Köy Dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı. Sunuculuğu Mahmut Yılmazın yaptığı açılışta, kurban kesilmesinin ardından Kuran tilavetinden okundu. İstanbul ve Köy de dernek başkanları, köy muhtarı ve Müftü vekili konuşmalarını yaptı. Açılış sonrası davetlilere yemek ikram etti. 

      Açılış sonrası Aşağı Canbaz Köyünde ki Cami Dernek Başkanı Orhan Hündür katılımcılara teşekkür ederek ´´ Aşağı Canbaz Köyü taziye evi ve imam lojmanı yapımında gece gündüz bizimle birlikte çalışan ve açılışımızda desteğini hiç esirgemeyen koylülerimize, Aşağı Canbaz cami derneği yönetiminde bulunan arkadaşlarıma ve muhtarımıza, Aşağı Canbaz köyü dernek yönetimine ve başkanı İbrahim Hündür´e, belediye başkanımız Yakup Azizoğlun´a, Çıldır ilçe müftülüğüne, Çıldır ilçe jandarma komutanlığına, siyasi parti teşkilatlarına, ilçe daire amirlerine, Çıldır ilçe özel idare müdürlüğüne, Çıldır Manşet Gazetesi yazarı A.Rıfat Vural´a, Çıldır ve Kars´tan katılan köy dernek yönetimi ve başkanlarına, komşu köy imam ve muhtarlarına, buradan ismini zikredemediğim açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
     Taziye evi ve imam lojmanı yapımı için yer bağışında bulunan Göğüş ailesine, Güney Enerjini sahibi Akay Karaca´ya, Hünkar Kablo´ya, Senger ahşap´a, taziye evi ve imam lojmanı yapımından bitimine kadar maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim, bağışta bulunanların hayrını Allah kabul eylesin ve emegi geçenlerden Allah razı olsun. Selam ve saygılar.açıklamasını yaptı.

/resimler/2019-7/16/1416202922959.jpg

/resimler/2019-7/16/1416355131700.jpg

/resimler/2019-7/16/1416522671276.jpg