BİK ERZURUM ŞUBESİNDEN YEREL GAZETELERE ZİYARET

BİK ERZURUM ŞUBESİNDEN YEREL GAZETELERE ZİYARET

Basın İlan Kurumu (BİK) Erzurum Şube Müdürü....

    Basın İlan Kurumu (BİK) Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin ve Şube personeli Mustafa Köksalan, Ardahan ve ilçelerinde yayın yapan yerel gazetelere ziyaret etti.
    Basın İlan Kurumu görev alanına 1 Kasım 2020 tarihinde dahil olan ve Erzurum Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Ardahan’da yayınlanan gazetelerin yetkilileri ve çalışanları ile görüştü.
    Şube Müdürü Tahsin Şahin beraberinde Şube personeli Mustafa Köksalan ile birlikte Ardahan Medya, 23 Şubat, Göle Haber ve Çıldır Manşet gazetelerini ziyaret etti.
    Ziyaretlerden memnun kalan gazete yetkililerine iş ve işlemler hakkında bilgi aktarılarak sorun ve önerileri dinlendi. Program kapsamında Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Ardahan ve Göle İcra Müdürlüğü ziyaret edildi.
    Basın İlan Kurumu (BİK) Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin, ziyarette kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi ve ziyaret anısına Basın İlan Kurumu yayınlarından çıkan ‘Basının Gözünden Ayasofya’ ve ‘Hatay Devleti Resmi Gazetesi’ adlı kitapları hediye etti.