BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI YİNE YANIMIZDA

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI YİNE YANIMIZDA

ÇILDIR BELEDİYESİNE BEDELSİZ ÇÖP KONTEYNIRI GELDİ

          Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, daha önce ÇMYO Yurt inşaatı için 50 Bin TL göndermişti şimdide Çıldır Belediye Başkanlığına 100 adet bedelsiz çöp konteynırı gönderdi.

          Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu çalışmalarını aralıksız sürüdürüyor. İstanbul Güngören Beldiyesi ile kardeş Belediye olmak için protokol imzalamaya giden Azizoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbileği makamında ziyaret etti.

          Çıldır ilçesi için destek isteyen Azizoğlu ilk etapta 100 adet yeni çöp konteynırı aldı. Bir önce ki dönem 50 adet çöp konteynırı 50 Bin tl ye Çıldır belediyesine mal oldugu ıddıa edilirken Azizoğlunun girişimleri sonucu 100 adet çöp konteyrını bedelsiz ilçeye kazandırıldı.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Azizioğlu,`` Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek Beyi makamında ziyaret ettim. Oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşmemizde ilçemiz için gerekli destek sözleri aldık. İlk etapta 100 adet çöp konteynırını nakliye dahi ödemeden ilçemize gönderildi ve geldi. Bunları ilçede eksik olan yerlere koyduk. Bizleri sıcak karşılayıp her konuda destek sözü veren sayın Çelikbileğe Çıldır halkı adına teşekkür ediyorum``dedi.