BELEDİYENİN İFTARINA YOĞUN İLGİ

BELEDİYENİN İFTARINA YOĞUN İLGİ

Ardahan Belediyesi...

    Ardahan Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi. Belediye tarafından Ramazan ayında her yıl geleneksel getirilen halk iftarı, bu yıl da kapalı semt pazarında gerçekleştirildi.

   İftar programına Vali Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Ardahan Milletvekili adayları Prof. Dr. Orhan Atalay, Yüksek Mühendis Halil İbrahim Dursunoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, AK Parti İl Başkanı Mutlu Şanlıtürk, belediye meclis üyeleri belediye birim müdürleri ve yaklaşık Dokuz yüz (900) kişi iftar yemeğinde buluştu.

   Burada konuşan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ?Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu programda bizlere sponsor olan Türksel İletişim Şirketine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Şimdiden Ramazan bayramınızı da tebrik ediyorum? dedi.

   AK Parti Milletvekili adayı Atalay ise, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti ve katılımcıların Ramazan bayramını kutladı.