BELEDİYE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan`da altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Bu çalışmalarla vatandaştan destek almamız bizi mutlu ve motive ediyor" dedi.

        Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ardahan'da altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Bu çalışmalarla vatandaştan destek almamız bizi mutlu ve motive ediyor" dedi.
              Köksoy, yaptığı açıklamada, kent merkezinde altyapıya yönelik başlatılan çalışmalarla Ardahan'ın şantiyeye dönüştüğünü ifade etti.
          Çalışmalarda meydana gelen olumsuz görüntülere rağmen vatandaştan olumlu tepki aldıklarını belirten Köksoy, şöyle devam etti: 
               "Şükürler olsun vatandaşımız eski vatandaş değil, artık bir şeylerin olduğunu ve olması gerektiğini biliyor. Şu an altyapı çalışmalarıyla kent adeta şantiyeye dönüşmüş durumda. Bu nedenle vatandaş diyor ki, 'yeter ki bir şeyler olsun, biz bunlara katlanırız.' Çünkü vatandaşımız da biliyor ki bu kentin bu güne kadar yüzde 70 kanalizasyon sorunu vardı. Yol sorunu, park sorunu, daha sayamayacağım birçok sorun vardı. Bozulan ve kazılan yollara rağmen şükürler olsun sabır gösteriyor. Bu çalışmalarla vatandaştan destek almamız bizi mutlu ve motive ediyor. Vatandaş icraatı gördüğü için bize destek ve hak veriyor."