BEKTEMUR´UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BEKTEMUR´UN KURBAN BAYRAMI MESAJI

26. Dönem AK Parti...

    26. Dönem AK Parti Ardahan Milletvekili aday adayı Hamza Bektemur, ?Bayramı kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görüyorum. Hep böyle görelim, zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır? dedi.

        Milletvekili aday adayı Hamza Bektemur, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Sevgili hemşerilerim, mübarek Kurban Bayramınızı en samimi duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum. Müslüman milletimizin ilahi bir armağan olarak kabul ettiği ve sevinçle karşıladığı bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna zamanlardır. Bu müstesna zamanda hac vazifesini yapan kardeşlerimizi ve Allah adına kurban keserek, kurbanlarını paylaşan kardeşlerimizi sevgi ve merhameti bütün topluma yaydıkları için özellikle tebrik ediyorum. Bütün vatandaşlarım için, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği huzur dolu bir bayram diliyorum. İslam dünyasında kan, gözyaşı, acı, şiddet ve nefretin bir an evvel son bulması ve bayramların artık mana ve muhtevasına uygun olarak güven ve huzur içinde idrak edilmesi, bizlere barış ve esenlik getirmesi en büyük arzumuzdur.?

      İş adamı Bektemur mesajında, bayramlarda dargınlıkların, kırgınlıkların, kin ve öfkelerin unutulması, hoşgörü ve sevginin her koşulda egemen olması gerektiğini söyledi.Hamza Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Hamza Bektemur, Kurban Bayramı mesajına, "Mübarek Kurban Bayramı´nızı en kalbi duygularımla kutluyor, milletimize, İslam alemine ve insanlığa, bereket, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma ve fedakarlık zamanları olan bayramlarda, kırgınlık ve dargınlıkları bir kenara bırakalım. Kardeşliğimizi ve birbirimize bağlılığın sesini yükselterek, barışı ve huzuru bölgemize yaymanın gayreti içerisinde olalım. Özellikle bölgemizdeki kanayan yaraların sarılması, hüzünlü kalplerin neşe bulması en büyük temennimizdir. Bayramınız kutlu birlik ve beraberliğiniz daim olsun.

      Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı, duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı´na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bektemur, mesajında şu açıklamalara yer verdi:"Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bu duygu ve düşüncelerle Ardahanlı, Göleli, Çıldırlı, Hanaklı, Damallı ve Posof´lu hemşerilerimin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı´nı kutluyor, tüm vatandaşlarımın huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Tüm İslam alemine bu bayramın hayırlar getirmesini dilerim"