BEKTEMUR"BABA OCAĞINIZI ŞENLENDİRİN"

BEKTEMUR

Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Otomotivin...

        Ankara Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Otomotivin Yönetim Kurulu Başkanı, AK Parti Milletvekili Aday adayı, İşadamı Hamza Bektemur, Ankara ARDA-FED´in Çırağan salonunda gerçekleştirdiği iftar şöleninde katılanlarla yakından ilgilendi.

          Ağır misafirlerini kapıda karşılayan Bektemur, iftar programının başarılı geçmesi için ciddi emekler sarf etti. İftar şöleninde tüm dikkatleri üzerine çeken Bektemur, Ardahan adına yapılan tüm güzel etkinliklerde her zaman yer alması takdirle karşılanıyor.    

     Şölende plaket takdim edilen işadamı Hamza Bektemur, ?Benim için Ardahan deyince çok duygulanıyorum. Ardahanlı hemşerilerimden özel bir ricam var. Herkes imkânı ölçüsünde Ardahan´a yatırım yapsın. Baba ocaklarını şenlendirsinler. Ardahan´da ve Ardahan dışında yaşayanlar birbirlerine ayak bağı olmak yerine birbirlerine yardımcı olmalıdırlar. Ülkemizin birlik beraberliğini koruyarak memleketimize kalıcı hizmetlerin yapılması için federasyon olarak mücadele veriyoruz. Gecemize katılan tüm değerli dostlarımıza teşekkür ediyor,  yoğun işleri nedeniyle katılmayıp telgraf gönderen başta Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan, Eski Başbakan Yardımcımız Ali Babacan ve AK Parti Milletvekilimiz Orhan Atalay´a da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin 11 ayın sultanı Ramazan ayını, Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum? dedi.