BEKTEMUR, YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

BEKTEMUR, YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı adayı İş adamı Hamza Bektemur ...

         AK Parti Ardahan Milletvekili adayı adayı İş adamı Hamza Bektemur Ardahan’a yardımlarını sürdürüyor.

       24. Dönem ve 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Genel Seçimlerinde AK Partiden Ardahan Milletvekili aday adayı olan İş adamı Hamza Bektemur Bal liginde lider olarak yoluna devam eden Serhat Ardahanspor’a maddi destekte bulundu. Toplumsal sorunlara karşı duyarlı, Ardahan’la olan ilişkileri sayesinde sevilen bir isim olan Hamza Bektemur, Ardahan genelinde yapılan tüm değerlendirmelerde en çok öne çıkan isimler arasında yer alıyor.

        Ardahan’ın sorunlarını bilen, sorunları çözümleriyle masaya yatırmak için yıllardır araştırmalarını sürdüren, Kuzey ilçelerin en etkili ve dikkat çeken ismi olan Hamza Bektemur, AK Parti’den Milletvekili adayı gösterilmesi durumunda AK Parti’nin Ardahan’da çok rahat 2-0 yapacağı konuşuluyor.

        Hamza Bektemur’un Ardahan ve ilçe ziyaretlerinde gördüğü yoğun ilgi, vatandaşla olan samimiyeti ve tanıdık bir yüz olması şansını arttırırken, AK Parti’ye Ardahan’da maddi ve manevi yönüyle en çok destek verecek, yıpranmamış, saygın ve itibarlı kişiliği sayesinde oy getirecek en güçlü isim olarak kabul görüyor. 

Ardahan gerçekleştirilen araştırmalarda Hamza Bektemur’suz AK Parti’nin çok zorlanacağı yönünde duyumlar alınırken, Bektemur’un iş adamı kimliği sayesinde esnafın, köylünün ve tüccarın ne olduğunu, ekonomi anlamında Ardahan’ın nasıl kalkınacağı, hangi yatırımların yapılması gerektiğini, tarım ve hayvancılık başta olmak üzere özellikle Sınır Kapıları, Yaz ve Kış Turizmi, arıcılık, istihdam, göç ve işsizlik konularında ciddi tecrübelerini bulunuyor.