BEKTEMUR İDDALI KONUŞTU

BEKTEMUR İDDALI KONUŞTU

Genel seçimlerde AK Parti`den Ardahan Milletvekili aday adaylığını açıklayan...

        Genel seçimlerde AK Parti`den Ardahan Milletvekili aday adaylığını açıklayan İşadamı Hamza Bektemur, Türkiye`nin sorunlarını çözen Ak Parti`nin, Ardahan`a yapmış olduğu yatırımlardan dolayı bu seçimlerde 2 milletvekili çıkarcağını belirtti.
         5 yıl önce Ardahanlı hemşehrilerimin isteğiyle Ardahan`da siyaset yapmaya karar verdim. diyen Bektemur, Ardahan il ve ilçelerinde yapmış olduğum ziyaretlerden sonra aldığım olumlu mesajlardan sonra 7 Haziran`da yapılacak seçimlerde Ak Parti Ardahan Milletvekili aday adayı oldum. Partim eğer 1. veya 2 sırayı verirse 2-0 yapıp Ak partinin bereketli yatırımlarını memleketimize götüreceğini, Ardahan`daki geri kalmışlığı ve artarak devam eden göçü durdurmak için gece gündüz çalışacağını söyledi.
          Bektemur, "Siyasi tecrübelerim doğrultusunda Ardahan siyasetine yeni bir soluk aldırıp, Ardahan`a ve ülkeme kaliteli, temiz hizmet etmek için aday adayı oldum” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
          “1992 Yılında il olduğunda 187 bin nüfusu olan Ardahan kirli siyaset ve makam sevdasından dolayı sürekli göç verip 107 binlere kadar düşmüştür. Ardahan son 5 yıldır kalkınma hamleleri ve temiz siyaset sayesinde çok ciddi mesafeler kat etmiştir. 2010`dan sonra göçün yavaşladığını kapılar ve tüneller açılınca tersine göç başlayacaktır. Ak Parti`nin Ardahan`a en fazla yatırımı son 5 yıl içerisinde olmuştur. Bu nedenle Ak Parti 2 Milletvekili çıkaracağı için 1. veya 2 sıranın önemli değildir. Aday gösterilip seçilmem halinde yatırımları daha da artırarak hizmet edeceğim” dedi.
         5 yıldır Ardahan`a önemli yatırımları götüren, uzun vadede kalkınma projelerinin hayata geçmesi için Sahra tünelini, Ilgar Dağı tünelini, Aktaş Sınır Kapısının açılışının hızlandıran, özellikle Yanlızçam Kayak tesislerine 6 milyon ERUO`luk yatırımı götüren Ak Parti Ardahan Milletvekili Atalay zamanında geldi. Bu yatırımlar birkaç yıl içerisinde filizlenince Ardahan`da kalkınma başlayacak ve göç duracaktır. Hiçbir zaman kirli siyaset yapmayan birisi tarafından Ardahan`da göç duracaktır. Ardahan`da temiz siyaset yapacağının mesajını bire bir ve basın aracılığıyla verdiği mesajdan sonra eğer aday gösterilirsem Ak Parti son yılların en fazla oyunu alacaktır” ifadelerini kullandı.