BEKTEMUR CUMHUR BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

BEKTEMUR CUMHUR BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

   Hafta sonu 15. Düzenlenen Ardahan Ulusal Kültür ve Bal Festivali, Posof Aşıklar Şöleni ile Çıldır Göl Festivalinde Ardahan Valisi, İlçe Kaymakamları ve STK Başkanlarıyla görüşen Bektemur, bölgenin sorunlarına yönelik fikir alış verişinde bulundu. Hamza Bektemur, katıldığı festival ve şenliklerde yoğun ilgi gördü. 

  Bektemur, ayrıca Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için de hemşerileriyle görüşerek 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek arayışlarında bulundu. Halkın sıcak bir şekilde karşıladığı ve bağrına bastığı Ardahan’ın Ankara’da sevilen saygın iş adamlarından olan Bektemur, AK Parti Hükümeti döneminde bölgede yapılan devasa yatırımların önemine değindi. 

HAMZA BEKTEMUR, ARDA-FED GENEL BAŞKANI GELER’LE GÖRÜŞTÜ

  Hamza Bektemur, Merkezi İstanbul-Şişli’de bulunan Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yaşar Geler ve Yönetimi ile de görüşerek çalışmalarından başarı diledi. Başkan Geler’le bir süre sohbet eden Bektemur, Ardahan’ın öncelikli sorunlarının dile getirilmesi için güçlü sese şiddetle ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekti.    STK’ların bölge lobisi için önemli olduğunu açıklayan Bektemur, ARDA-FED’in yeni yönetimini kutlayarak başarı diledi. Ardahan’ın metropollerde başarılı iş adamlarının olduğunu bu nedenle mutlu olduğunu belirten ARDA-FED Genel başkanı Yaşar Geler, federasyonun çalışmaları hakkında Bektemur’a bilgilendirmelerde bulundu. 

HAMZA BEKTEMUR ŞEYTAN KALESİNDE!

   Ardahan’ın kış ve yayla turizmi için bulunmaz bir bölge olduğunu açıklayan Bektemur, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, Turizmci İş adamı Kutluhan Akçay ve Gürcistan’ın Borçalı şehrinde yaşayan Ahıskalı öğrencilerle birlikte geçtiğimiz yıl Çıldır’a bağlanan Yıldırımtepe (Rabat) Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Şeytan Kalesi’ni ziyaret etti. 

  Şeytan Kalesi’nin bölge turizmi için önemli olduğunu açıklayan Bektemur, “Bu bölge turizme açılmalı, bizler bu bölgenin tanıtımını çok iyi yapmalıyız. Tarihi Şeytan Kalesi çeşitli efsaneleri bünyesinde barındıran önemli bir potansiyeldir. Burada yapılan yolun yetersiz olduğunu görmekteyiz. Bu tür önemli bir mirasa sahip çıkarak turizmin bir ayağını buraya çekebiliriz. Her bölgenin başlı başına tarihi şaheserleri vardır ve bulundukları yerleri ihya ediyorlar. Şeytan Kalesi de bu bölgeyi ihya edecek çok önemli bir turizm malzemesidir. İlgili ve yetkililerin bu önemli tarihi değere daha çok sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi. 

  Yıldırımtepe (Rabat) Mahallesinde güzel ve örnek bir binada kazandıran Bektemur, “genellikle yaz tatilimi buradaki evinde geçiriyorum. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da yaşayan iş adamlarına çağrıda bulunuyorum, maddi durumu iyi olan hemşerilerimiz, köylerine örnek yapı kazandırsınlar” şeklinde konuştu. 

   Çıldırlılar tarafından coşkuyla karşılanan Hamza Bektemur, esnaf ve köy ziyaretlerini tamamladıktan sonra, Çıldırlı esnaf Akçakale Köyü eski Muhtarı Memili Cimşit’in evine konuk oldu. Burada yemek yiyen Bektemur dostlarıyla hasret giderdi. Çıldır’ın mert ve değerli insanı olan Memili Cimşit, Hamza Bektemur başta olmak üzere birçok misafiri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.