BEKTEMUR, BAŞBAKAN ERDOĞAN`A DESTEK İÇİN GELİYOR

BEKTEMUR, BAŞBAKAN ERDOĞAN`A DESTEK İÇİN GELİYOR

   Önümüzdeki hafta Ardahan’a geleceğini ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için bölgede çalışma yapacağını açıklayan Bektemur, Ardahan, Göle, Hanak, Damal, Çıldır, Posof  ve Hanaklı hemşerilerinden destek isteyeceklerini belirtti.Bektemur:

   "Başbakanımızın adaylığını açıklamasına sadece Türkiye`nin değil, tüm dünyadan milyonların ortak olduğunu düşünüyorum. İnşallah farklı bir Cumhurbaşkanı profiliyle bu coğrafyada barışa huzura katkı sağlayacak bir Türkiye ortaya çıkacak ve nihayet millet kendi Cumhurbaşkanını kendi seçecek. Yukarıdan atama Cumhurbaşkanından ziyade, Cumhurbaşkanını halkın kendi seçeceği yeni bir dönemi başlatacak. Başbakanımız, 2023 hedeflerini gerçekleştirme konusunda Cumhurbaşkanı olarak çok daha büyük hizmetler yapacak. Yeni Türkiye`nin inşasına büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

   Türkiye`de ilk defa Cumhurbaşkanının halkoylarıyla seçileceğine dikkat çeken Hamza Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bektemur: “Tüm siyasi hayatı boyunca ülkenin gelişmesine destek veren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bizlerde daha önce olduğu gibi her zaman yanında olacağız ve ona destek vereceğiz.

   Başbakanımızın adaylığı Vatana millete hayırlı olsun. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi hepimizin beklediği ve arzu ettiği bir isimdi. Artık millet iradesinin hâkim olacağı bir seçimi ülke olarak hep birlikte gerçekleştireceğiz. Başbakanımızın Cumhurbaş-kanı adayı olmasını sevinçle karşıladık. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını tüm kalbimizle ve irademizle destekliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti`nin 12`inci Cumhurbaşkanı olması için geceli - gündüzlü çalışacak, kendisinin Cumhurbaşkanı olmasını sağlayacağız" ifadesini kullandı.

   Kişinin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır` diyerek sözlerine devam eden Bektemur, "Bizler `Milletin Adamına` inanıyor ve tam destek veriyoruz. Bu desteğimiz, medeni bir duruş, demokratik bir taraf oluştur. 10 Ağustos 2014 tarihinde millet, kendi cumhurbaşkanını doğrudan seçerek, yıllardır özlemini duyduğu en temel hakkını aracısız kullanmış olacaktır. Türk demokrasisinin yükselmesi, demokrasi kültürünün gelişmesi, halkın karar ve tercihlerinin ön plana çıkartılması konularında milletin tarafında olan sivil bir cumhurbaşkanını destekliyoruz. Türkiye`de ileri demokrasiyi savunan, kolektif değerler üreten, küresel perspektife sahip cumhurbaşkanı adayı başbakanımızın yanında yer aldığımızı belirtmek istiyoruz” diye konuştu.