BEKTEMUR AK PARTİ KONGRESİNİ DEĞERLENDİRDİ.

BEKTEMUR AK PARTİ KONGRESİNİ DEĞERLENDİRDİ.

AK Parti 24.Dönem Ardahan Milletvekili aday adayı, iş adamı Hamza Bektemur Ak parti kogresini değerlendirdi.

 

        AK Parti 24.Dönem Ardahan Milletvekili aday adayı, iş adamı Hamza Bektemur; 4.Yapılan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Genel Başkanlığına seçildiği, AK Parti Olağan Büyük Kongresi'nde ve yeni A Takımı hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

       Geçtiğimiz Pazar günü Ankara Arena'da yapılan AK Parti 4. Olağan Genel Kuruluna katılan Bektemur, katılımın çok büyük olduğunu, Başbakan Erdoğan'ın tarihi konuşmasında çok önemli mesajlar verdiğini dile getirdi. 

          Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile birlikte istikrara kavuştuğuna değinen Bektemur, Başbakan gibi lider, Ak Parti gibi bir partinin Türkiye’nin selameti ve huzuru için bulunmaz sağlam bir yapı olduğunu söyledi.

      AK Parti’nin ülkeyi geleceğe taşıma adına ortaya koyduğu vizyon sayesinde partide hücre yenilmesine gidildiğini de açıklayan Hamza Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bektemur, “yeni MKYK Üyelerinin vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. AK Partimiz bir tarafta Türkiye’yi 2023’e hazırlarken, diğer taraftan da 2071’in hedefine ilerliyor. Bu parti inananların bir araya geldiği, gayesi halka hizmet, Hakka hizmet sloganıyla yola çıkmış olup her partilinin gönlünde birlik ve beraberliğin sonsuza dek yaşatılmasını amaçlamaktadır. Bu nedenle başta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı ve yeni MKYK üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi