BEKTEMUR " ÇILDIR ÖNEMLİ BİR İŞE İMZA ATTI"

BEKTEMUR

    Uzun süredir basında konu olan Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu`nun AK Partiye geçiş konusu, sürecin uzaması ve Başkanın hakkında ortaya atılan iddialar üzerine Gazetemize yaptığı açıklamada bu durumda bağımsız Başkan olarak kalmaya devam edeceği yönündeydi.
    Ama Çıdırın sağduyulu iş adamı Hamza Bektemur`un devreye girmesiyle sorun çözüldü ve dün Yakup Azizoğlu AK Parti rozetini takarak AK Partili oldu.
    Çıldır`da kamuoyunun Başkan Azizoğlu`nun AK Partiye geçişini çok istemesi ve Çıldır`lı iş adamı Hamza Bektemur`u bu konu için devreye sokmaları sonucu, Başkan Azizoğlu`nun Ankaraya çağrılarak Hamza Bektemur ile birlikte AK Parti`ye gidip yetkili kişilerle görüşümesi, Azizoğlu`nunda çıldır`a hizmet gelmesi için bu kararı onaylaması sonucu dün İstanbul`da yapılan törenle AK Parti rozeti takan Yakup Azizoğlu bundan sonra Çıldır`ın daha modern ve gelişmiş bir ilçe olması için yüklendiği sorumluluğun mutluluğu ile Çıldır`a AK Parti Çıldır İlçe Başkanı ile dönecek ve Çıldır`da herkes heyecanlı ve bu gelişmenin Çıldır için önemli olduğunu söylemekteler.
Çıldırlı iş adamı ve Siyasetçi Hamza Bektemur`un ilçesi için yaptığı bu çalışmanın sonuç vermesi Çıldır`da Bektemur`un önemini bir kat daha öne çıkarmıştır.
    Basın olarak konuyu gündeme taşıyıp güzel bir sonla sonuçlanmasına ön ayak olduğumuz içinde mutluyuz. Çıldır AK Parti`nin sağduyulu ilçe Başkanınada teşekkür ediyoruz.
Burada en büyük övgüyü hakedenler olarak ;
1- Hamza Bektemur`a Başkan Azizoğlu`nu ikna edip AK Partili yetkililerle görüştürüp Çıldır`ın önünü açması için gösterdiği çabaya Çıldır halkı adına teşekkür ederiz
2-Hakkında çıkan dedikodulara rağmen Çıldır`ın geleceğini düşünerek AK Parti`ye geçmeye karar veren Yakup Azizoğlu`na bu sağduyulu kararından dolayı teşekkür ederiz
3-Çıldır`ın AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Vural ve ekibine bu sabır gerektiren çalışmada gösterdikleri gayretten dolayı Çıldır halkı adına teşekkür ediyoruz.
Bu Çalışmanın sonunda kazanan Çıldır ve Halkı olmuştur, kaybedenler kendini biliyor biz söylemeyelim.