BEKTEMUR ?HAİNLER EMELLERİNE ULAŞAMAYACAK?

BEKTEMUR ?HAİNLER EMELLERİNE  ULAŞAMAYACAK?

AK Parti Ardahan Milletvekili aday adayı

    AK Parti Ardahan Milletvekili aday adayı Hamza Bektemur, ?Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içerisindeki hain bir grubun yaptığı darbe girişimi aziz milletimizin basireti, kahraman güvenlik güçlerimizin dik duruşu sayesinde püskürtülmüş, hainler amaçlarına ulaşamamıştır? dedi.
Biz bu bayrak, bu toprak için ölmeye hazırız diyen Bektemur, Ülkeyi kaosa sokmaya çalışan darbeci hainlere sert tepki gösterdi.
     Demokrasiden başka güzel bir rejim yok diyen Bektemur, 15 Temmuz 2016´da yaşanan darbe girişimine yönelik sözlerini şöyle sürdürdü:
?Milli iradenin yine ve ancak millet tarafından değiştirilmesi dışında hiç bir müdahaleyi asla kabul etmiyor, milletin iradesi dışında bir irade tanımıyorum. Gün milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkma günüdür. Hiçbir darbe, hiçbir kalkışma asla meşru değildir ve hiçbir şekilde savunulamaz. Bunlar hain bir çete. Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış bir çete. Bu darbe girişimi karşısında onurlu ve vakarlı bir duruş sergileyerek demokrasiden yana tavrını koyan yediden yetmişe tüm milletimize şükranlarımı sunuyorum.?