BAYDAR, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SOLUKSUZ SÜRDÜRÜYOR

BAYDAR, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SOLUKSUZ SÜRDÜRÜYOR

Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, "Güzel şehrimiz ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz, çocuklarımız için hep birlikte daha güzel bir şehir inşa etmeye hazırız ve kararlıyız” dedi.

    Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
   Seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdüren Baydar, esnafları ziyaret etti, vatandaşlar ile sohbet etti. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Baydar’a, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, parti teşkilatları, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. 
    Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinleyen Baydar, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi. 
    Ardahan tüm sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını ifade eden Baydar, 1 Nisan’dan itibaren kentin gelişimi ve sorunların çözüme kavuşturulması için çalışacaklarını belirtti.
   Baydar, “Bugün yine sahadaydık ve şehrimizin kıymetli esnafları ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Ardahan’ın her köşesinden tek bir ses yükseliyor: “Hizmet bekliyoruz.” Güzel şehrimiz ve geleceğimizin teminatı gençlerimiz, çocuklarımız için hep birlikte daha güzel bir şehir inşa etmeye hazırız ve kararlıyız. Tüm hemşehrilerimize sıcak karşılamaları ve destekleri için teşekkür ederiz. Ardahan’a gerçek belediyecilik çok yakışacak” dedi.