BAYDAR, HALKIMIZA BÜRO DEĞİL, EVİMİZİ GÖNLÜMÜZÜ AÇACAĞIZ

BAYDAR, HALKIMIZA BÜRO DEĞİL, EVİMİZİ GÖNLÜMÜZÜ AÇACAĞIZ

Ak Parti eski Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, milletvekilliği aday adaylığı için ilk resmi başvurusunu yaptı.

    Ak Parti eski Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, milletvekilliği aday adaylığı için ilk resmi başvurusunu yaptı.
    AK Parti İl Başkanlığına adaylık başvurusu için giden Baydar, başvurusunu İl Başkanı Yusuf Demirci`ye teslim etti. Başvuru sonrası açıklama yapan Baydar, "Bugün 2009 yılında Ak Parti saflarında il genel meclisi üyesi olarak aktif görev tevdi eden siz değerli hemşehrilerimize hizmet ettiğim ve 2010 yılında da kurucu Genel Başkanımız şu an Cumhurbaşkanımızın bize il başkanlığı görevini tevdi etmesiyle birlikte 6 yıldır Ak Parti saflarında aktif bir görev yürüttük. Bugün kutlu bir başlangıç yaparak her son farklı bir başlangıcın müjdecisidir anlamında daha önce ki söylemlerimize dayanarak bugün Ardahan il başkanlığında Ak Parti Ardahan Milletvekili adayı olarak burada bizi yalnız bırakmayan ve bize destek amacıyla burada olan tüm değerli katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.
Baydar, "17 yıldır meslek hayatımı sürdürdüğüm bu ilde köy köy, hücre hücre memleketimizin her köşesini gezdik, dolaştık. Özellikle meslek hayatımla başlayan Ardahan`daki toplumumuzla birlikteliğimiz siyasi görevlerinin yanında sivil toplum kuruluşunda da bize teveccüh gösteren Ardahanlı hemşehrilerimize bize verdikleri vekaleti, bize sunulan güveni hiçbir zaman boşa çıkartmadık. Biz siyaseti bir araç olarak görüyoruz. Bizim derdimiz 8`ci harikamız olan Ardahan ve Ardahan`da çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz, sırtımızı değil bedenimizi Ardahan`da taşın altına koymak için bu göreve talip oluyoruz." dedi.
                                                     ` 3 T PROJESİNİ ARDAHAN`DA UYGULAYACAĞIZ`
    Baydar, kendisine ait olan Tarım, Ticaret ve Turizm`i kapsayan proje ile memleketin ekmeğini büyütmeyi hedefleyeceklerini de söyleyerek, "Bundan önce yapılan yatırımlar ve devam eden yatırımlar var, hükumetimizin planladığı yatırımlar var ama yereli mi? Bize göre bunlar yeterli değil. Bunlar için kavga vermek gerekiyor. Bu görev bize tevdi edilirse bizim kavgamız memleket olacak, memleketin ekmeğini büyütmek olacak. Tarımda, hayvancılıkta, özellikle iki tane sınır kapısı olan bu ilde Ticarette ve yaz ile kış turizmini aktif hale getirerek 3 T ile bu memleketi kalkındırmak gerekiyor. Bizim derdimiz il başkanı olarak bayrağı bir noktaya kadar taşıdık, bundan sonra diğer bayrağı devralmak arzusundayız. İlimizde yatırıma giren birçok proje var, yatırımı düşünülen bir çok proje var ve bunlar iyi bir takip istiyor, mücadele istiyor. Benim tek temennim şudur bize 4 yıllık bu süreçte bu görevin tevdi edilmesidir. Eğer 4 yıl sonunda insanlarımızın, memleketimizin, milletimizin bize karşı arkadaş bu görevde durmanı arzı etmiyoruz dediği zaman bundan önce nasıl bazı görevlerimizi usulünce devrettik, ondan sonra da devrederiz. Bu göreve 4 yıllığına ben talibim, Allah`ın izniyle, sizlerin desteğiyle inşallah bu kutlu yürüyüşte hepinize bu katkıyı sunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.