BAYDAR `` FARK NET OLARAK GÖZÜKECEKTİR ``

BAYDAR `` FARK NET OLARAK GÖZÜKECEKTİR ``

AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, "2002 Türkiye`sine ve 2014 Türkiye`sine baktığımız zaman aradaki fark net olarak gözükecektir.

              AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, "2002 Türkiye`sine ve 2014 Türkiye`sine baktığımız zaman aradaki fark net olarak gözükecektir. Bu nedenle bu seçim için bir seferberlik ilan ettik" dedi.

            Baydar, cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimde ilk kez halkın cumhurbaşkanını seçeceğini, bunun ülkenin geleceği için son derece önemli olduğunu vurguladı. Bu nedenle söz konusu seçimin çok önemli olduğunu, ülkenin ve milletin geleceğinin oylanacağı bir seçim olduğunu ifade eden Baydar, şunları kaydetti: "Aslında AK Partiiktidarı olarak Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın yaptıklarını anlatmak için tek tek izahata gerek yok. 2002 Türkiye`sine ve 2014 Türkiye`sine baktığımız zaman aradaki fark net olarak gözükecektir. Bu nedenle bu seçim için bir seferberlik ilan ettik. Amacımız ilk turda seçimi kazanarak bir vefayı yerine getirmektir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm dünyada cesur duruşu ile mazlum halkların gönlünde ayrı bir yere sahip olmuştur. Bütün dünyanın mağdur edilen halkları da tıpkı ülkemiz gibi bu seçimin sonucunu merakla beklemektedir. Ardahan`da yüzde 60 gibi bir oranla seçimi önde tamamlayacağımızı, ülkemizde de aynı oranla halkımızın desteği ile ilk turda seçimi kazanacağımızdan şüphemiz yok."

              Baydar, 12 yıllık iktidar süresi zarfında Ardahan`a yapılan yatırımların tarihi boyunca yapılmadığını belirterek, "Bizler Ardahanlılar olarak bu yatırımları hissettiğimizi, gelecek yıllarda da Ardahan`ın gelişimi için daha büyük imkanların da doğacağını bilmekteyiz. 12 yıllık iktidar süresi zarfında üniversitenin Ardahan`a kazandırılması, duble yol çalışmaları, Aktaş Sınır Kapısı`nın açılması, Şavşat Ardahan arası 8,5 kilometrelik tünelin program içirine alınması, Ilgar Dağı Tüneli`nin gündeme alınması, devlet hastanesinin hizmet donanımının yüksek seviyeye çıkarılması, hizmet binalarının tamamlanması, başbakanımızın sayesinde olmuştur. Başbakanımız Ardahan`a ciddi anlamda önem vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Bunun için Ardahanlıların Başbakana vefa göstereceklerinden şüphem yoktur" diye konuştu.  Baydar, pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin şimdiden tüm ülke için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.