BAYDAR "TEVAZU, GAYRET, SAMİMİYET İLE"

BAYDAR

Adalet ve Kalkınma Partisi....

     Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar 31 Mart Yerel seçimleri için açıklamalarda bulundu.
    Baydar gazetemize yaptığı açıklamada " Ardahan´a hizmet davasında çıktığımız bu yolda bir çok proje ile İlimizin kalkınması için çaba ve gayret içerisinde olacağız. Ardahan´ı Ardahan halkıyla birlikte yöneterek sorunlara çözüm arayacağız. 
   Eğitimimin haricindeki bütün yaşamımı Ardahan´da geçirdim. Benim Ardahan´a olan sevdam, Ardahan´ın sorunlarına olan ilgim çalışmalarım Ardahan halkı tarafından bilinmektedir. Koltuk için değil yaşadığımız şehrin büyümesi ve gelişmesi için bu yola çıktık. Rabbim nasip eder, Ardahan halkı bu görevi bana tevdi etmesiyle birlikte tevazu, samimiyet ve gayret ile Ardahan´ın yönetme çabası içerisinde olacağım. Ekibimizle birlikte Ardahan için bugün hayal ettiğimiz projeler bir hayat bulacaktır. 
   Beni gönderdiler sorunları ben çözeceğim, anlayışı ile değil, sizlerle birlikte sorunları yaşayan, dertlerinizle dertlenen biri olarak Ardahan halkının karşısındayım. Ardahan halkının yüzde seksenini birebir tanıyan, kişisel ve toplumsal sorunlara hakim, çözüm yollarını aşındıran bir kardeşiniz olarak bu göreve talip oldum. Ardahanımızla ile ilgili projelerimizi yakında kamu oyuyla paylaştığımızda ilimizi ne kadar yakından tanıdığımız, takip ettiğimiz, samimi olduğumuz halk nezdinde de görülecektir. Dün olduğu gibi 31 Mart´ tan sonrada yaşadığımız şehir Ardahan olacaktır. Bugün isim, etiket, koltuk için değil sizlerin bir evladı olarak buradayım. Daha çok yolumuz yapacak bir çok işimiz olacak, hep birlikte hasbihal ederek, ötekileştirmeden bir bütün içerisinde hareket edeceğiz" dedi.