BAYDAR ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAYDAR ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Ardahan...

    AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar 24 Kasım Öğretmen günü münasebetiyle mesaj yayınladı.
  Başkan Baydar yayınladığı mesajında ?Öğretmenlerimiz , geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştiren, ülkemizin ve tüm insanlığın huzuru, mutluluğu, güveni ve aydınlık geleceği için büyük bir özveri ve sorumluluk bilinci ile çalışan çok kutsal ve onurlu bir mesleği icra etmektedirler.
   Yüce Rabbimizin Peygamberimize ´oku´ şeklindeki emri, ´Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum´ diyen ilmin kapısı Hz. Ali´nin düsturu, okumanın, okutmanın ve insanı insan yapan yüce değerlere sahip çıkmanın ne denli önemli olduğunu yeterince açıklamaktadır.
  Ülkemizin önündeki 2023 ve 2071 Hedeflerine ülkemizi taşıyacak çocuklarımızı emanet ettiğimiz, ülkemizin her köşesinde insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım öğretmenler Günü´nü yürekten kutluyorum. Görevlerini ifa ederken şehit olan; Şenay Aybüke Yalçın, Necmettin Yılmaz ve diğer adını sayamadığımız şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
   Bu vesileyle cefakâr ve fedakâr öğretmenlerimizin; mutlu, başarılı ve huzur içinde bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum. Dedi.?